fbpx

Αυτοί είναι οι λόγοι που προτιμούμε να φλερτάρουμε online!

Τα social media είναι πλέον κομμάτι της ζωής μας και της καθημερινότητας μας! Περνούμε πάρα πολλές ώρες online, ανεβάζοντας φωτογραφίες (ή γενικά πράματα που μας εκφράζουν)!

Όμως τρώμε ακόμα παραπάνω ώρες βλέποντας τον κάθε άσχετο που βάλλει: πού επήε, με ποιους επήε, τι έκαμε, τι ώρα έφυε (αλλό λλίο να μας λαλούν τζιαι πότε παν τουαλέττα μερικοί-μερικοί).

Εκαταντήσαμε να τους ξέρουμε ούλλους που το Facebook τζιαι το Instagram όμως πραγματικά… να μεν ξέρουμε κανένα! Ακόμα τζιαι το flirt γίνεται πλέον εύκολα μέσα που ένα like τζιαι ένα μήνυμα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια τζιαι πολλές φορές, χωρίς να ξέρουμε το άτομο!

Για ποιους λόγους όμως φλερτάρουμε online;

1
Εν τρώεις την κρυάδα της απόρριψης μες τα μούτρα!

Εν σου έτυχε πάρα πολλές φορές να είσαστε έξω νύχτα τζιαι να τον/την θωρείς να “φκάλει” τα μάθκια του/της τζιαι να μεν σου μιλήσει ούλλη νύχτα, αλλά μόλις πάεις σπίτι να έσσιεις μήνυμα μες το messenger: “hi ti kaneis??

Αλήθκεια τωρά…; Ας πούμε γιατί φοάστε να προσεγγίσετε κάποιον που σας αρέσκει που κοντά, αλλά κρύφκεστε πίσω που ένα κινητό για να φλερτάρετε; Τζιαι μετά άμαν φάτε την απόρριψη, έσσιετε παράπονο. Τουλάχιστον ήταν εξ αποστάσεως!

2
Αν είσαι ντροπαλός, μπορείς επιτέλους να φλερτάρεις!

Τα ντροπαλά άτομα εν μπορούν να προσεγγίσουν ούτε καν να μιλήσουν κάποιου που κοντά! Ακόμη τζιαι η απόφαση να βάλουν ένα like ή να στείλουν ένα μήνυμα, γίνεται μετά που πάρα πολλή σκέψη τζιαι μετά που παρότρυνση χίλιων φίλων.

Σιγά-σιγά μέσω του online flirting τζιαι γνωρίζοντας τον άλλο, ανοίουνται. Η ιδέα του ραντεβού όμως, ενθουσιάζει τους τζιαι ταυτόχρονα πανικοβάλλει τους, γιατί εν έχουν την αυτοπεποίθηση που έχουν όταν είναι σπίτι τους, στην… ασφαλή τους περιοχή!

3
Μπορείς να παίζεις παράλληλα παιχνίθκια!

Ναι υπάρχουν τζιαι τούτοι οι τύποι τζιαι έχω την υποψία πως εν παραπάνω που τους άλλους! Τα συγκεκριμένα άτομα ήβραν την εύκολη λύση να φλερτάρουν online διότι μπορούν να μιλούν ταυτόχρονα με πολλά άτομα, να κολλούν σε ό,τι κυκλοφορά μες τα social media τζιαι εννοείται να βάλλουν likes παντού!

Η ερώτηση είναι γιατί; Τζιαι η απάντηση είναι γιατί μπορούν! Τούτα τα άτομα θέλουν ποικιλία! Είτε η αυτοπεποίθηση τους είναι στα ύψη τζιαι χρειάζουνται κάποιον να τους φέρει στην πραγματικότητα, είτε προσπαθούν να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση τους με τούτο τον τρόπο.

4
Έλλειψη χρόνου!

Ακούεται μας λλίο πράξενο, αλλά ισχύει, διότι υπάρχουν άτομα τα οποία δεν έχουν χρόνο να φκαίνουν τζιαι να γυρίζουν που τα cafe στα μπαράκια, τζιαι που τα μπαράκια στα clubs.

Άρα έχουν πιο λλίες πιθανότητες να γνωρίσουν νέα άτομα άρα να τα φλερτάρουν! Έτσι αρκούνται στο να κάμνουν γνωριμίες μέσω των social media τζιαι αν έβρουν χρόνο κλείουν τζιαι κανένα ραντεβού!

Τζιαι πού ξέρεις; Μπορεί τζείν’ το flirt να εξελιχθεί σε σχέση!

Τα άτομα τα οποία ακόμα φλερτάρουν που κοντά τζιαι στα ίσια παραδέχουμε τα!

1426697379-e361651eb026bd40c1f74960a5d98958-600x400

Άρεσε σου κάτι, διεκδίκα το! Πάντα με μέτρο όμως! Ο καθένας φλερτάρει με τον δικό του τρόπο τζιαι όπως νιώθει άνετα!

Τωρά όσον αφορά το online flirting, ειδικά τζείν’ το πράμα που βάλεις like μετά βάλλει σου like, ξαναβάλλεις like τζιαι ξαναβάλλει σου, ώσπου να στείλεις μήνυμα, εν πολλά σπαστικό τζιαι λλίο… ανώριμο!

Ωριμάστε ρε παιθκιά, βάλλετε τζιαι καμιά καρδούλα ας πούμε (εντάξει έγινα σαχλή)! 😉

Η συμβουλή μου είναι μία: Έφκα έξω τζιαι φλέρταρε!

Τζιαι εν πειράζει αν σας πει πως έσσιει φίλο/η (Άσε που τις παραπάνω φορές εν έσσιει)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending