fbpx

3+1 tips για να διαρκεί το μακιγιάζ σας πολύ περισσότερες ώρες!

Και ποια γυναίκα δε θέλει το μακιγιάζ της να διαρκεί ώρες ολόκληρες χωρίς να χρειάζεται να το φρεσκάρει κάθε λίγες ώρες;

Αν και εσείς βλέπετε ότι το μακιγιάζ σας δε διαρκεί κατά την διάρκεια της μέρας, διαβάστε τους λόγους για τους οποίους σας συμβαίνει αυτό και αντιμετωπίστε το με τους τρόπους που σας προτείνω!

Δείτε τους λόγους εδώ: 

1
Αγγίζετε το πρόσωπο σας:

Αποτέλεσμα εικόνας για touching your makeup

Ένας από τους πιο συχνούς λόγους που δε διαρκεί το μακιγιάζ σας είναι επειδή αγγίζετε το πρόσωπο σας αρκετά συχνά, ειδικά στην περιοχή όπου είναι το πιγούνι.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τρίβετε το μακιγιάζ σας και να το αλλοιώνετε. Εκτός του ότι είναι και ανθυγιεινό, είναι μια κακή συνήθεια που καλό είναι να την αποφεύγετε, αφού μεταφέρετε τα μικρόβια στο πρόσωπό σας και δεν αργεί να εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια ακμής.

2
Δε χρησιμοποιείτε primer:

Αποτέλεσμα εικόνας για makeup primer apply

Αν μέχρι τώρα δε χρησιμοποιούσατε primer πριν από το foundation σας, τότε καλό είναι να δοκιμάσετε για να δείτε τη διαφορά. Είναι ειδικά φτιαγμένο ούτως ώστε να κρατάει το μακιγιάζ σας στη θέση του για αρκετές ώρες.

3
Λάθος είδος foundation:

Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, ως συνήθως αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ανθεκτικότητα του μακιγιάζ σας κατά την διάρκεια της μέρας. Γι’ αυτό διαλέξτε ένα foundation που να είναι oil-free και είναι κατάλληλο για τον τύπο δέρματος σας και δεν θα σας κάνει λιπαρές.

4
Δεν εφαρμόζετε πούδρα:

Αποτέλεσμα εικόνας για powder applicationΈνα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο μακιγιάζ είναι η εφαρμογή της πούδρας η οποία θα κλειδώσει το foundation και θα διατηρήσει το δέρμα matte όλη μέρα. Αν μέχρι τώρα δεν εφαρμόζατε πούδρα, τώρα ξέρετε γιατί διαρκούσε πολύ λίγο το μακιγιάζ σας.

Εσείς πιο από τα πιο πάνω δεν κάνατε μέχρι σήμερα;

 


Διαβάστε επίσης: 3+1 οικονομικές πούδρες που πρέπει να δοκιμάσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending