fbpx

Μόνο πρώτο το Πανεπιστήμιο Κύπρου με εξάρα!

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με 9 γκολ και μπόλικο σασπένς το Πανεπιστήμιο Κύπρου επικράτησε του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με 6-3 και εκμεταλλευόμενο το ρεπό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πέρασε μόνο στην πρώτη θέση στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 20′ ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου με κοντινό πλασέ. Δυο λεπτά αργότερα, μάλιστα, η ομάδα του Αντρέα Καλλινίκου διπλασίασε το προβάδισμα της με τον Μάριο Νικολάου.

Εκεί που φαινόταν να έχουν πάρει ισχυρό προβάδισμα νίκης οι μαυρόασπροι, στο 30′ οι πορτοκαλί του Φρίξου Πιερή μείωσαν σε 2-1 με τον Μάριο Κωνσταντίνου και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Μάλιστα είχαν και δοκάρι, λίγα λεπτά αργότερα, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για το 2-2. Οι γηπεδούχοι βγήκαν ξανά μπροστά και στο 33′ ο Νικολάου με το δεύτερο του προσωπικό τέρμα έκανε το 3-1 που έμελλε να ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν δραματικό αφού μέχρι το 62′ το 3-1 έγινε 3-3. Γρηγόρης Χατζηβασίλης και Καλαϊτζίδης έφεραν τούμπα το ματς για το Ευρωπαϊκό και πλέον τα πάντα ήταν ανοιχτά. Και οι 2 ομάδες κυνηγούσαν την νίκη η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Αυτοί που χαμογέλασαν, ωστόσο, ήταν οι γηπεδούχοι αφού με 3 τέρματα στα τελευταία λεπτά από τους Νικολάου και Κωνσταντίνο Διονυσίου. 

Έτσι, έφτασαν στην 4η τους νίκη σε 5 παιχνίδια και οδηγούν την κούρσα με 12 βαθμούς έναντι 9 του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που έχει παιχνίδι λιγότερο. Το Ευρωπαϊκό, απ’ την πλευρά του, έμεινε στους 3 βαθμούς παρά την πολύ καλή προσπάθεια του.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως οι γηπεδούχοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διατησία, παράπονα που εστιάζονται κυρίως στην αποβολή του Αντρέα Γκουγκούρη αλλά και σε πολλές υποδείξεις οφσαίντ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αναστασίου Ν., Τσίγκης Β., Αναξαγόρας Β., Νικολάου Μ., Χριστοφή Δ., Διονυσίου Κ., Γκουγκούρης Α., Αριστοτέλης Λ., Νικολάου Χ., Αλέξανδρος Μ., Σπύρου Α., Παναγίδης Κ., Δημήτρης Γ., Σωτηρίου Κ., Λοϊζίδης Π., Χριστούδιας Στ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νεάρχου Κ., Γεωργίου Χ., Λοΐζου Α., Βαρνάβα Λ., Κωνσταντίνου Μ., Νίκου Μ., Έφφε Μ., Χατζηβασίλης Γ., Αριστοδήμου  Α., Μουρούζης Στ., Αβραάμ Η., Χρυσοστόμου Π., Κυριάκου Κ., Πολυβίου Σ., Σακαρίδης Ε.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending