fbpx

Πάρτι τίτλου για το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Τον τίτλο του πρωταθλητή στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Γυναικών, με την 6η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, πανηγύρισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού επικράτησε και σε ένα παιχνίδι – φιέστα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με 51-32.

Με την γηπεδούχο ομάδα του Κυριάκου Αδάμου να θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με νίκη και τις φιλοξενούμενες του Ευάγγελου Κώστα να προσπαθούν για το καλύτερο ξεκίνησε το ματς. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τις κυανόλευκες να προηγούνται με 10-3 ενώ παρόμοια ήταν και η εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο δεκάλεπτο. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δηλαδή να είναι ανώτερο και το Ευρωπαϊκό να θέλει μέν, να είναι άστοχο δε. Έτσι, το ημίχρονο έληξε στο 22-13 υπέρ των γηπεδούχων.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και αυτό που είδαμε και το καλύτερο μπάσκετ αφού οι πορτοκαλί βελτιώθηκαν αρκετά προσπαθώντας να ψαλιδίσουν την διαφορά. Απ’ την άλλη, οι γηπεδούχες διατήρησαν το ίδιο, καλό, ρυθμό με την κόρνα της λήξης να τις βρίσκει μπροστά με 38-26.

Το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί, πλέον, με την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου να θέλει να κλείσει την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και το Ευρωπαϊκό να μην τα παρατά αλλά να είναι εμφανής η απογοήτευση στις προσπάθειες των καλαθοσφαιριστριών του. Το παιχνίδι, λοιπόν, έληξε στο 51-32, οι κοπέλες του Κυριάκου Αδάμου πανηγύρισαν με την ψυχή τους τον τίτλο ενώ το Ευρωπαϊκό αρκέστηκε στην 4η θέση.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επικράτησε του ΤΕΠΑΚ (45-68) και κατέκτησε την δεύτερη θέση με το Πανεπιστήμιο της Λεμεσού να κατατάσσεται 3ο.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μασαρέκκου Α., Θεοδοσίου Μ., Παπαγιάννη Α., Αναξαγόρου Α., Ιωάννου Λ., Τζιαμαλή Μ., Αθανασίου Ν., Πέτρου Μ., Μύθιλλου Ε., Νεοκλέους Α., Αχιλλέως Χ., Παντζιαρά Ε.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γεωργίου Ε., Τσολιά Π., Σάββα Α., Παπά Μ., Κλόκκαρη Π., Μουσκάλλη Α., Αγαθαγγέλου Ρ., Μαμπάροβα Ζ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending