fbpx

Τα πιο extreme τατουάζ που χτύπησαν ποδοσφαιριστές!

Τα τελευταία χρόνια οι ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στη “λογική” της μόδας είναι όλο και περισσότεροι. Πλέον, οι ποδοσφαιριστές προβάλλονται τόσο πολύ και φροντίζουν πολύ περισσότερο την εικόνα τους εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στα πλαίσια μιας τέτοιας λογικής, τα τατουάζ έχουν γίνει must για πάρα πολλούς γητευτές της στρογγυλής θεάς.

Για να το σπάσουμε ακόμα περισσότερο υπάρχουν τατουάζ και τατουάζ. Εκείνα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον όμως, είναι εκείνα που λες “Τι έκανε, ρε, ο παίκτης;”. Καλά κατάλαβες, το άρθρο που ακολουθεί ασχολείται με τα πιο extreme, τα πιο ακραία έργα τέχνης (ή και όχι) που χάραξαν οι ποδοσφαιριστές στο σώμα τους.

Δες ποιοι είναι και που χτύπησαν tattoo παρακάτω:

 

1
Raul Meireles

Ο Πορτογάλος μέσος είναι ένας από τους κορυφαίους στον τομέα. Σχεδόν ολόκληρο το σώμα του είναι καλυμμένο με μελάνι. Πλάτη, σβέρκο, στήθος ακόμα και το δεξί του πόδι! Ειδικά το τελευταίο δεν το λες και συνηθισμένο!

2
Daniel Agger

Η πλάτη του Δανού αμυντικού (που αποσύρθηκε από τη δράση μόλις στα 31 του) είναι έργο τέχνης και βιβλίο ιστορίας της χώρας του ταυτόχρονα! Βλέπετε, ο πρώην αμυντικός της Liverpool, έχει μανία με τα τατουάζ σε σημείο που φρόντισε και έμαθε πως να γίνει tattoo artist αλλά αυτό που έκανε στην πλάτη του είναι μοναδικό! Βίκιγκς, ο αρχαίος θεός Οντίν και άλλα πολλά βρήκαν καταφύγιο στον 31χρονο αμυντικό σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό μείγμα!

3
Daniele De Rossi

Είσαι ένας δυναμικός αμυντικός μέσος, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Αυτό είναι κοινώς αποδεκτό. Το να κάνεις τατουάζ όμως με προειδοποιητικό σήμα πως τα τάκλιν σου σπάζουν πόδια είναι λίγο τσιμπημένο, έτσι;

4
Alessandro Diamanti

Απλά κάντε τη σύγκριση των τατουάζ του De Rossi και του Diamanti! Τραγικός φίλτατε Alessandro, απλά αυτό! Μα smiley face; Και κάτι σαν ζωγραφιά 10χρονου στο άλλο πόδι;

5
Nile Ranger

Πως είπαμε το θέμα του άρθρου, τα πιο extreme τατουάζ; Υπάρχει πιο extreme από το να χτυπήσεις το όνομα σου πάνω από το μάτι σου; Ούτε το πρώτο έχει κάποια λογική, ούτε το δεύτερο!

6
Nigel de Jong

Όσο σκληροτράχηλος είναι στο γήπεδο, τόσο cool είναι τα τατουάζ του Ολλανδού αμυντικού μέσου! Άσε που τα tribal μοτίβα που χτύπησε και ειδικά εκείνο στο λαιμό δεν γίνεται να μην κεντρίσουν το ενδιαφέρον!

7
Djibril Cisse

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα, τίγκα στα τατουάζ είναι αυτό του Γάλλου πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού! Μα τι δέρμα λεοπάρδαλης, τι φτερά στην πλάτη, όλα ένα και ένα δημιουργώντας έτσι κάτι το μοναδικό! Διεκδικεί επάξια θέση στους κορυφαίους αυτής της λίστας!

8
Lionel Messi

Πόσοι σκέφτηκαν να πάρουν τα χεράκια του νεογέννητου τους παιδιού και να τα κάνουν μόνιμο σημάδι πάνω τους; Σίγουρα ελάχιστοι αν όχι και κανένας εκτός από τον Messi! Στον γράφων, αν και φαν του Αργεντινού, μοιάζει λίγο παραπάνω τραβηγμένο από το κανονικό! Φυσικά ακόμα πιο τραβηγμένη είναι και η σημερινή επικάλυψη ολόκληρου του ποδιού του με μαύρο μελάνι! Αλήθεια, τι ήθελε να κρύψει;

9
Gregory van der Wiel

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αδικεί λίγο τον Ολλανδό. Τον αδικεί γιατί, όπως και ο συμπατριώτης του De Jong πιο πάνω, έχει κάνει ένα εξαιρετικό τατουάζ πάνω στο λαιμό του (δεν το λες και συνηθισμένο σημείο για τη συγκεκριμένη τέχνη) που απεικονίζει Φαραώ! Όταν λέμε, extreme αυτό εννοούμε!

Δες επίσης: FATε τους: Οι πιο χοντροί ποδοσφαιριστές του κόσμου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending