fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Για άλλη μια εβδομάδα η ομάδα του StudentLife Trends καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά outfits, τα πιο ωραία της εβδομάδας, και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολο! Βρήκαμε λοιπόν μέσα από τα social media και συγκεκριμένα μέσα από το Instagram μας 3 looks με φθινοπωρινή – χειμωνιάτικη διάθεση που μας άρεσαν και σας τα παρουσιάζουμε!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! ? Οι φωτογραφίες που σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

 

1
Χριστίνα Θεοφάνους

A photo posted by ???? (@chr1stina_theophanous) on

Η Χριστίνα με αυτό της το outfit μας δείχνει ότι το λευκό χρώμα είναι in fashion ακόμα και τώρα που κάνει κρύο! Μου άρεσε πάρα πολύ που δημιούργησε ένα πιο sport look το οποίο βέβαια μπορεί να φορεθεί και το βράδυ για βόλτα, με άσπρα ripped jeans και πουκάμισο σε παστέλ χρώμα. Ο συνδυασμός των 2 αυτών χρωμάτων είναι ο αγαπημένος μου, αφού ταυτόχρονα δίνει και μια πιο ρομαντική πινελιά στο look! Η μαύρη tote bag της και η πόζα της ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το όλο look της! Well done Χριστίνα μου! ??

Ο Αντρέας στο συγκεκριμένο look συνδύασε πολλά trends μαζί που μου αρέσουν! Φόρεσε ένα λίγο πιο κοντό sweater και έβαλε από μέσα 2 longline φανέλες! Δημιούργησε με αυτό τον τρόπο ένα κάπως πιο “layered look” (αφού έχει αρκετά layers ?)! Λάτρεψα τη μαύρη holdall bag του που κάνει το στυλ πιο sport και ταιριάζει απόλυτα με τα άσπρα huarache sneakers του από Nike. Τα γυαλιά ηλίου του ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το look του! Μπράβο Αντρέα μου! ✌?

Η Σόφη σε αυτό το post φόρεσε το απόλυτο trend της σεζόν, το οποίο δεν είναι άλλο από το lace! Στο συγκεκριμένο outfit, το lace ήταν στο τελειώμα του γκρίζου oversized knit της που το έβαλε σαν φόρεμα. Αυτή η λεπτομέρεια έκανε το όλο look πολύ cozy και stylish! Ο συνδυασμός του με τις over the knee μπότες και τo leather jacket στους ώμους ήταν αυτά που απογείωσαν το look! Τέλειο look Σόφη μου! ??

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι της προηγούμενης εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending