D.I.Y: Φτιάξε μόνη σου στο σπίτι chokers, την απόλυτη τάση του χειμώνα!

Αποκλείεται να μην τα έχεις παρατηρήσει, είναι παντού, στις πασαρέλες, στις φωτογραφίσεις μόδας, στον λαιμό επώνυμων γυναικών και όχι μόνο! Ναι, μιλάμε για τα chokers που γίνονται ένα με το λαιμό σου και αλλάζουν αμέσως το look σου φορώντας τα.

Ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ μπορείς να βρεις το choker που σου ταιριάζει! Πλέον τα chokers τα βλέπουμε φτιαγμένα με διάφορα υλικά. Φέτος τον χειμώνα είναι τάση το βελούδο, το δέρμα το suede και η δαντέλα!

Εγώ σήμερα θα σου δείξω 3 διαφορετικά chokers που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και με μόνο €4!

Πάμε να τα δούμε:

1Chokers με suede κορδόνι και λεπτομέρεια από πέτρα:

Για το συγκεκριμένο choker χρησιμοποίησα suede κορδόνι και το διακόσμησα από πέτρα σε nude χρώμα. Για τα κουμπώματα χρησιμοποίησα ασημένια δοντάκια.

Τα υλικά για το συγκεκριμένο choker στοίχισαν 3 ευρώ.

2Choker από βελούδο με διακοσμημένες πέτρες:

Για το συγκεκριμένο choker χρησιμοποίησα μια λωρίδα από κόκκινο βελούδο και το διακόσμησα με ασημένιες πέτρες. Τις πέτρες τις έχω τοποθετήσει με γόμα η οποία είναι ειδική για υφάσματα, επίσης χρησιμοποίησα μεταλλικά κουμπώματα.

Τα υλικά για το συγκεκριμένο choker στοίχισαν 4 ευρώ.

3Chokers από μαύρο βελούδο και χρωματιστά τρουκς:

Για το συγκεκριμένο choker χρησιμοποίησα μαύρο βελούδο και το διακόσμησα με ροζ πέτρες. Τις πέτρες τις τοποθέτησα με ειδική πένσα για τρύπες. Τέλος, χρησιμοποίησα μεταλλικά κουμπώματα.

Τα υλικά για το συγκεκριμένο choker στοίχισαν 6 ευρώ.

 

Ελπίζω να σου άρεσαν τα video μου και σύντομα να δω και τα δικά σου chokers!

 


Διάβασε επίσης: Shopping guide – 6 τάσεις στα κοσμήματα που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν!

Avatar photo
Είμαι αποφοίτη από τον κλάδο σχεδίου μόδα! Στα τρία χρόνια των σπουδών μου είχα την ευκαιρία να λάβω μερός σε διάφορα Fashion Shows με δίκες μου συλλογές επίσης σε διαγωνισμόυς και διάφορες εκδηλώσεις.