fbpx

Ήθελε και πήρε την 3η θέση το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Την 3η θέση στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Ανδρών κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού επικράτησε στον αγώνα μπαράζ του Πανεπιστημίου Κύπρου με 3-0 σετ.

Θέλοντας να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι που πήραν πολύ νωρίς προβάδισμα (5-0). Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, απ’ την άλλη έμοιαζε υπνωτισμένο κάνοντας πολλά λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει νωρίς πολύ πίσω στο σκορ (14-5).  Κάπως έτσι, οι πορτοκαλί πήραν με άνεση το πρώτο σετ (25-15) κάνοντας ιδανικό ποδαρικό στο παιχνίδι.

Το δεύτερο σετ ωστόσο ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν κατά πολύ και έκαναν το σετ ντέρμπι θυμίζοντας κάτι από τις εμφανίσεις προηγούμενων παιχνιδιών. Μάλιστα, πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα σε σετ (5-6) δείχνοντας πως θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους. Οι γηπεδούχοι όμως εξακολουθούσαν να είναι ανώτεροι διατηρώντας στη μεγαλύτερη διάρκεια του σετ μια μικρή, έστω, διαφορά (16-14, 23-21) και πήραν και αυτό το σετ (25-22) κάνοντας αποφασιστικό βήμα κατάκτησης της 3ης θέσης.

Στο 3ο σετ οι πορτοκαλί μπήκαν δυνατά με στόχο να τελειώσουν το ματς ενώ το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχασε την σπιρτάδα του 2ου σετ. Έτσι το Ευρωπαϊκό, όπως και στο πρώτο σετ, έχτισε διαφορά ασφαλείας (14-5, 16-8) την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήθελαν μεν, δεν μπορούσαν όμως να ακολουθήσουν. Μοιραία λοιπόν το σετ και η νίκη κατέληξε στους γηπεδούχους (25-15) και μαζί και η 3η θέση.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, απ’ την άλλη τερμάτισε στη 4η θέση αφήνοντας όμως τις καλύτερες εντυπώσεις με την μαχητικότητα του.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χριστοφίδης Ε., Χατζηθωμάς Π., Ρήγας Α., Χαραλάμπους Γ., Αγαθοκλέους Α., Γόντικας Ι., Γεωργίου Κ., Λιοτατής Α., Μάμα Α.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νικηφόρου Χ., Κωνσταντίνου Σ., Μάτσας Χ., Μηνά Γ., Μαντζαράς Ρ., Κουτσογιάννης Κ., Κρασιάς Α., Βρυωνίδης Α., Δημητριάδης Μ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending