fbpx

Διατηρήστε το μακιγιάζ των ματιών σας όλη μέρα!

Όταν πετύχετε το τέλειο smokey eye και γενικά όταν το μακιγιάζ σας βρίσκεται στα καλύτερα του το μόνο που σας ανησυχεί είναι η διάρκεια του.

Και επειδή πολλά προϊόντα έχουν την τάση να αλλοιώνονται κατά τη διάρκεια της μέρας, σας παρουσιάζω 4 tips για να τα κάνετε να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Πάμε να δούμε τα tips: 

1
Primer:

Αποτέλεσμα εικόνας για eyeshadow primer

Όπως και το πρόσωπο, έτσι και τα μάτια έχουν το δικό τους primer, το οποίο πρέπει να βάζετε για να βεβαιωθείτε ότι οι σκιές σας θα μείνουν σταθερές όλη μέρα.

2
Βάση ματιών:

Αποτέλεσμα εικόνας για cream shadow

Μη χρησιμοποιήσετε για τα μάτια σας προϊόντα που έχουν μέσα τους έλαια ούτε σκιές σε υγρή μορφή, ειδικά αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα αφού αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να τρέχει η σκιά από τα μάτια σας.

3
Eyeliner:

Αποτέλεσμα εικόνας για gel liner

Προτιμήστε ένα eyeliner σε μορφή gel και όχι κάποιο μολύβι αφού θα έχετε πολλή διάρκεια στο eyeliner σας με αυτή την σύνθεση gel. Το ίδιο ισχύει και για το μολύβι μέσα στο μάτι το οποίο αν το αντικαταστήσετε με gel eyeliner αυτό δε θα μετακινηθεί όλη μέρα!

4
Μάσκαρα:

Αποτέλεσμα εικόνας για waterproof mascaras

Μια ποιοτική μάσκαρα θα διαρκέσει όλη μέρα. Αν όμως η μάσκαρα σας έχει την τάση να μεταφέρεται στο κάτω και πάνω μέρος του ματιού σας λόγω λιπαρότητας του ματιού, τότε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια μάσκαρα που είναι αδιάβροχη για να αποφύγετε τυχόν μουτζούρες.

Εσείς ποιο από τα πιο πάνω βήματα θα ακολουθήσετε;

 


Διάβασε επίσης: 3+1 tips για να διαρκεί το μακιγιάζ σας
πολύ περισσότερες ώρες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending