fbpx

Τα πιο πρωτότυπα δώρα για να κάνεις φέτος στις γιορτές!

«Από Δευτέρα σε Δευτέρα, μήνες τώρα, νύχτα μέρα σε σκέφτομαι και πάω να τρελαθώ… Χριστούγεννα οπού να’ ναι φτάνουν και τα κλάματα με πιάνουν που δεν μπορώ μαζί σου να’ μαι εγώ που σκέφτομαι, ακόμα τι δώρο να σας πιάσωωωωω…»

Ναι, ναι εκοντέψαμεν (okay, περίπου) στη μέρα των Χριστουγέννων τζιαι τη πολυπόθητη στιγμή της ανταλλαγής δώρων. Πείτε μου, πόσες φορές σας έτυχεν τζιαι εσάς να πιάσετε ότι πιο άκυρο τζιαι αχρείαστο δώρο θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς;! Όμως, πρέπει να κρύψεις την απογοήτευση σου τζιαι να πεις το σύνηθες:

«Ααα… wow! Μάνα μου θειούλα μου εν τέλειο, ούτε μέσα στο νου μου να ήσουν», τζιαι η θεία καμαρωτή-καμαρωτή να σου λαλεί: «Ξέρει η θεία!»

Αλλά εντάξει, πλέον νιώθω τους γιατί όσον είμασταν μιτσιοί επιάναμεν δώρα. Τωρά ως πιο μεγαλούτσικα μωρά πρέπει να δίνουμε τζιαι εμείς τα δικά μας. Εν να πάεις στο γιορτινό τραπέζι με όφκερα σσιέρκα; Ντροπή!

Πάμε να δούμε μερικά από τα πιο πρωτότυπα δώρα που ίσως θα σας λύσουν τα χέρια φέτος!

1
Δωρίστε “εμπειρίες ζωής”

  • Εισιτήρια για ένα ταξίδι σε ένα προορισμό που θα ξυπνήσει αναμνήσεις ή ένα προορισμό-όνειρο που είχατε στα μελλοντικά και σίγουρα… άπιαστα σας σχέδια.
  • Εισιτήρια για μια συναυλία που πλησιάζει, τζιαι πιο συγκεκριμένα αφού εν να μπείτε στο κόπο για να τα αγοράσετε, πιάστε τα VIP, θα εκτιμηθούν περισσότερο!
  • Ή πάλι για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, σίουρα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας-θρύλου θα εκτιμηθούν και με το παραπάνω!

Αν το δώρο αφορά γυναικείο πληθυσμό, πιστέψτε με ότι έσσιει να κάμει με χαλάρωση, περιποίηση, spa, shopping carts κτλ., θα αφήσει ικανοποιημένες τις πλείστες, με τα χαμόγελα να φτάνουν μέχρι και τα αυτιά τους!

2
Δωρίστε ένα “αιώνιο” φιλαράκι

Αν το δώρο σας προορίζεται σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που για διάφορους λόγους βρίσκεται στις μοναξιές του ή απλά είναι λάτρης των μικρών μαλλιαρών (και μη) φιλαράκων μας, τότε ένα “ζωντανό” δωράκι (σκυλάκι, γατάκι κτλ) θα αφήσει πολλά χαμόγελα!

Έμμεσα, του χαρίζετε στιγμές ξεγνοιασιάς, ευτυχίας, συντροφικότητας και ανιδιοτελούς αγάπης!

3
Συμβολικά δώρα

Ότι πιο γλυκό και μοναδικό μπορεί να σκεφτεί κανείς! Πρόκειται για δωράκια που πλέον έγιναν must γιατί μέσω του να αγοράσεις κάτι απλό, έστω ένα βραχιολάκι, βάζεις τη δική σου πινελιά και ξέρεις πως σαν το δώρο αυτό, δεν θα υπάρξει ποτέ ίδιο!

Μπορεί να ‘ναι οτιδήποτε με μοναδικά στοιχεία επάνω του όπως: ονόματα, σημαντικές ημερομηνίες, συμβολικά λόγια, φωτογραφίες κ.ά.! Μιας και αναφέραμε τις φωτογραφίες, ένα όμορφο δώρο θα μπορούσε να ‘ναι και ένα άλμπουμ είτε χειροποίητο είτε όχι, που θα τοποθετηθούν μέσα φωτογραφίες μιας ζωής!

4
“Βιβλιο-καμώματα και αρώματα”

Εε okay… Ένεν τζιαι πολλά πρωτότυπα τούτα αλλά δεν παύουν να ‘ναι safe επιλογές τζιαι χρήσιμες!

  • Άρωμα! Η τελευταία πινελιά σε κάθε εμφάνιση ενός άντρα και μιας γυναίκας. Άρα τι πιο ωραίο δώρο θα μπορούσες να ζητήσεις;
  • Βιβλία! Δαμέ πανηγυρίζουν οι βιβλιοφάγοι ή οι ονειροπόλοι! Προσωπικά, λατρεύω να παίρνω ως δώρα βιβλία γιατί αρέσκει μου το «ταξίδι» μέσα από τις σελίδες του! (ελπίζω να μεν είμαι η μόνη που θέλω έτσι δώρα!)

Οι ιδέες για δώρα είναι πολλές, αρκεί να δούμε τι πραγματικά έχει ανάγκη ο άλλος!

P.S: Tο πιο σπουδαίο δώρο όμως είναι η χαρά του να περνάς τέτοιες μέρες με όλα τα μέλη της οικογένειας σου μαζεμένα! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending