fbpx

Οι χειμωνιάτικες συνήθειες και τα hashtags που θα δούμε (και) φέτος!

Σιγά-σιγά εμπήκε και ο χειμώνας τζιαι άρκεψε να κρυαδίζει!

Κάθε χειμώνα λοιπόν, λόγω και του καιρού, έχουμε κάποιες συνήθειες που αγαπούμε πολλά τούτη την εποχή τζιαι αρέσκει μας να βάλλουμε συνέχεια φωτογραφίες στα social media.

Έτσι για να δειχτούμε λλίο ότι κάμνουμε κι εμείς τούν’ τα πράματα γιατί είμαστε in!

Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές οι αγαπημένες μας συνήθειες και ποια θα είναι τα standard hashtags στα διάφορα social media που θα δούμε!

 

1
Αυγολέμονη… η trendy σουππούα!

Ναιιι! Ήρτε η ώρα επιτέλους να παρακαλέσεις τη γιαγιά ή τη μάμμα (αναλόγως ποια την κάμνει καλύτερα) να σου κάμει την αγαπημένη σου σουππούα! Ζεστή, νόστιμη,  ΚΑΙ σπιθκιάσιμη εν το σίουρο.

Θα φάεις μέχρι και 3 πιάτα για να χορτάσεις. Μεν σου πω θα πάεις και στο πέμπτο επειδή είσαι και λλίο λίξης/λίξισσα τζιαι αρέσκει σου τόσο!

Hashtags που θα δεις:

#avgolemoni#by#grandmother, #favorite#food, #there’s#nothing#like#grandmother’s#soup, #4#piato#kai#sinexizoume, #avgolemoni#comfortfood, #yummy#food#homemade, #the#cure#for#anything, #masterchef

2
Hot chocolate και άλλα ζεστά ροφήματα

Χειμώνας τζιαι να μεν κάμεις το drinking chocolate στο σπίτι σου εν γίνεται!

Φκαίνοντας επίσης στο cafe, εν θέλεις καν να επεξεργαστείς το κατάλογο για το τι ν να πιάσεις! Απευθείας η παραγγελία είναι hot chocolate ή άτε έστω κανένα άλλο ζεστό ρόφημα.

Hashtags που θα δεις:

#hot#chocolate#the#winter#drink, #my#hot#chocolate#is#better#than#yours, #hot#chocolate#those#cold#nights

3
Σοκολάτες, γλυκά και πολύ φαΐ

Τον χειμώνα που πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα κυκλοφορούν σοκολάτες σε εντυπωσιακές συσκευασίες, περιορισμένες εκδόσεις κλπ. Εσύ σίουρα εν θέλεις να χάσεις μιας και το χειμώνα είναι ευκαιρία να φάεις πολλές γιατί εν τζιαι η εποχή τους.

Γενικότερα τζιαι ως κουλτούρα στην Κύπρο, το πιάτο μας γεμίζει με κάμποσο φαΐ στο τραπέζι, και τρώμε όσα εν ετρώαμε ούλλο το καλοτζιαίρι για να διατηρηθούμε τάχα

Το φαΐ μας συνοδεύκουν το και πολλά σπιτικά ή του φούρνου της γειτονιάς γλυκά χωρίς κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Απλά έτσι για να έχουμε να απολαμβάνουμε ασταμάτητα!

Hashtags που θα δεις:

#egemosamen#to#piato#pale, #dieta#not, #chocaholic, #chocolatelover

4
Fluffy καλτσούες και ζεστές πυτζαμούες για τις κοπέλες

Fluffy κάλτσες! Το αγαπημένο μου! Όταν έρχεται η εποχή αυτή του χρόνου οι fluffy κάλτσες έχουν την τιμητική τους.

Σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς, διάφορα καρτουνίστικα και πρωτότυπα σχέδια χρωματίζουν τα κρύα βράδια του χειμώνα και ζεσταίνουν τα ποδαράκια μας.

Φυσικά δεν λείπουν από το λουκ μας οι ζεστές και μαλακές πυτζάμες επίσης σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Hashtags που θα δεις:

#pyjamoues#pelloues, #klatsoues#pelloues, #cute#socks#for#cold#nights

5
Ταινίες και σειρές με κουβερτούλα

Τον χειμώνα ένα εν το σίουρο! Η διάθεση για μαραθώνιο σειρών και ταινιών με φίλους ή και forever alone είναι MUST! Εκτός τις πυτζάμες και τις κάλτσες σου, θέλεις αλλό μια παρεά – Τη δική σου κουβερτούλα να σε σκεπάζει.

Όταν όμως την αφήκεις στο σαλόνι κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας θα θέλει να τη κλέψει κι έτσι  πρέπει  ο καθένας να πάρει τη δική του ατομική!

Hashtags που θα δεις:

#san#tin kouvertoua#en#eshi, #movie#night#with#my#boyfriend #my#favorite#nights#on#the#sofa#tv#series

6
Εξορμήσεις στα χιόνια με χειμωνιάτικα αξεσουάρ και hoodies

Ούλλοι μας αγαπούμεν τα φούτερ το χειμώνα μιας και είναι η πιο εύκολη επιλογή να φορείς κάτω που την πυτζαμούα σου (να μεν σε πάρει χαπάρι κανένας μες στο Πανεπιστήμιο)!

Το πιο ωραίο όμως είναι όταν φορείς τα αγαπημένα σου χειμωνιάτικα αξεσουάρ όπως κασκόλ, σκουφούι, γαντούθκια, μπότες και ισσιώνεις προς το Τρόοδος για να κάμεις χαρούες που θα δεις και φέτος τα αγαπημένα σου χιόνια.

Ασχέτως ότι είπαν στις ειδήσεις να μεν πάμε γιατί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί και δύσκολοι να περάσεις. Αλλά ως Κυπραίοι πηαίνουμε ΠΑΝΤΑ με το σύνθημα: “Επειδή μπορώ!

Hashtags που θα δεις:

#Troodos#mountains#it’s#snowiiiingg, #snowing#once#again, #making#memories#winter#2017

7
Παραμυθούπολη και παγοδρόμιο

Το καλύτερο άφηκα σου το για το τέλος! Να εν καλά το Λούνα Παρκ που θα δώσει και φέτος χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Στρόβολο και θα κινήσουμε όλοι με τις παρέες μας, να προκαλέσουμε τους φοητζιάριες της παρέας να κάτσουν στο Booster ή σε άλλα extreme παιχνίθκια. Ως γνωστό θα μας ξιτημάζουν ως τα επόμενα Χριστούγεννα που έζησαν αυτή τη τραγική εμπειρία.

Παρόλ’ αυτά, ούλλοι πας τον ενθουσιασμό μας έχουμε και το αγαπημένο παγοδρόμιο στο οποίο θα φάμε όσες φατσιές εν εφάμεν ούλλο το χρόνο, έτσι για να πιντώσουμε στον τελευταίο μήνα της χρονιάς και θα έχουμε να γελούμε ως το τέλος του χειμώνα με φωτογραφίες και βίντεο!

P.S. Εννοείται ότι κυρίως τα Snapchat και Insta Stories παίρνουν φωτιά!

Hashtags που θα δεις:

#ice#skating#me#tous#pellous, #egelasamen#je#simera, #unforgetable#memories

Εθύμισαν σου κάποιον/α οι πιο πάνω συνήθειες; Ποια άλλα κάμνεις εσύ; 😉

 

Δες επίσης: Τι θα γινόταν αν έβρεχε ΚΑΘΕ μέρα στην Κύπρο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending