fbpx

Πήρε τη νίκη και έκανε την έκπληξη το Ευρωπαϊκό!

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον τελευταίο αγώνα, για φέτος στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανδρών.

Οι γηπεδούχοι μετρούσαν μία νίκη μέχρι στιγμής ενώ οι φιλοξενούμενοι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να μην χάσουν το τρένο του τίτλου.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με τον Μάριο Νίκου, ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ισοφάρισε 9 λεπτά αργότερα με τον Γιώργο κουμπαρή. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα στο 36′ με τον Γρηγόρη Χατζηβασίλη. Το 2 – 1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Θεόδωρος Σοφοκλής ισοφάρισε για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο 51′ ενώ στο 65′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με 2 – 3 κάνοντας την ανατροπή με σκόρερ τον Ανάργυρο Λαζάρου. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ισοφάρισε σχετικά γρήγορα (στο 70′) και έτσι δεν πρόλαβε να επηρεαστεί από το άγχος και στο 82′ σημείωσε και 4ο γκολ, με τον Γρηγόρη Χατζηβασίλη να πετυχαίνει χατ τρικ και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Στον άλλο αγώνα το Πανεπιστήμιο Κύπρου ταξίδεψε στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει το UCLan Cyprus αλλά ο αγώνας δεν παίχτηκε λόγω δυσκολίων που προέκυψαν με το γήπεδο στην Πύλα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending