fbpx

Uni Trends: Ωραία φοιτητικά σύνολα για το πανεπιστήμιο!

Πέρασε λίγος καιρός από το τελευταίο μας post με τα uni trends! Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το uni trends #3, με ωραία φθινοπωρινά φοιτητικά outfits! Στο σημερινό post θα σας παρουσιάσουμε 5 stylish φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, από εκείνους που βγάλαμε φωτογραφίες.

Μπορείτε όμως κι εσείς να μας στείλετε τα δικά σας φοιτητικά outfits κάνοντας μας tag στο Instagram και χρησιμοποιώντας το δικό μας hashtag #studentlifetrends!

Πάμε να τα δούμε: 

1
Άγγελος Βιολάρης – Φοιτητής Οικονομικών 

Ένα πολύ ωραίο φοιτητικό και νεανικό outfit. Ο Άγγελος σε αυτό το look επέλεξε να βάλει denim on denim. Και όπως ξανά είπαμε σε προηγούμενο post, όταν θέλεις να συνδυάσεις denim με denim πρέπει να ταιριάζουν οι 2 αυτές αποχρώσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως τα χρώματα ταίριαξαν πολύ. Το άσπρο t-shirt του με τα άσπρα sneakers σου ήταν αυτά που έκαναν το outfit του να είναι αρμονικό χρωματικά. ??

2
Ελίζαμπεθ Ευαγγέλου – Φοιτήτρια Πολιτικών Επιστήμων

Πολύ σωστή επιλογή των flare jeans (πολύ ωραίο το χρώμα, σωστό άνοιγμα και σωστό μήκος ☺) συνδυασμένα με low heel booties! Μου άρεσε που έβαλε μια λεπτή μαύρη δερμάτινη ζώνη για να τονίσει τη μέση της, η οποία ταίριαξε χρωματικά με τα booties και το δερμάτινο σακάκι της! Το ροζ top που έβαλε μέσα από τo τζιν της φώτισε το outfit και ταίριαξε με το μακιγιάζ της σε natural τόνους! ??

3
Χρίστος Νεοφύτου – Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων

Ο Χρίστος επέλεξε ένα πιο safe outfit, ιδανικό για το πανεπιστήμιο βέβαια, σε άσπρους και μαύρους χρωματισμούς. Φόρεσε ένα πολύ ωραίο leather jacket το οποίο έχει μια μικρή άσπρη λεπτομέρεια η οποία ταίριαξε απόλυτα με τα trainers που είναι μαύρα με άσπρα details του και το άσπρο t-shirt. ✌?

4
Μαρία Ζυμαρά – Φοιτητής Φιλοσοφίας 

Ένα πολύ φοιτητικό και νεανικό outfit από την Μαρία! Το κόκκινο crop sweater της ταίριαξε απόλυτα με τα μαύρα cropped pants της και τα κόκκινα converse της! Φαίνεται πάντως ένα πολύ άνετο outfit! Η μαύρη backpack της είναι η ιδανικότερη επιλογή για τσάντα για το πανεπιστήμιο! Πολύ ωραία μαλλιά – μήκος, χρώμα και χτένισμα! ??

5
Κυριάκος Σιημιλλάς – Φοιτητής Μηχανολογίας

Είναι ένα από τα πιο στυλάτα outfits αυτό του Κυριάκου, αφού συνδύασε ripped jeans σε ανοιχτόχρωμους χρωματισμούς συνδυασμένο με ένα κάπως πιο longline γκρι sweater! Ιδανικό για το πανεπιστήμιο και όχι μόνο, αφού άνετα μπορεί να φορεθεί και το βράδυ για καφέ. Η μαύρη backpack του ολοκλήρωσε όλο το outfit του και ταίριαξε πάρα πολύ με το υπόλοιπο sport look! ??

Κάντε μας κι εσείς tag στο Instagram μας,
ή χρησιμοποιήστε το hashtag μας #studentlifetrends
για να μπείτε στα ωραία φοιτητικά outfits της εβδομάδας!

 


Διάβασε επίσης: Uni Trends: Ωραία φοιτητικά σύνολα για το πανεπιστήμιο!

uni-trends-696x435

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending