fbpx

Όλα όσα (θυμούμαστε να) κάνουμε λίγο πριν τις τελικές εξετάσεις!

Όσο πλησιάζουν οι τελικές εξετάσεις κι εσύ πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις τζιαι να μεν τα αφήκεις ούλλα τελευταία ώρα, τόσο παραπάνω βαρκέσαι να κάτσεις να διαβάσεις.

Εκείνη η αίσθηση της πίεσης ότι πρέπει να διαβάσεις φέρνει αντίθετα αποτελέσματα, αφού θυμάσε να κάμεις τα πάντα λλίο πριν τες τελικές.

Δε πιο κάτω όσα κάμνουμε (τζιαι εγώ τζιαι εσύ) λλίο πριν τις εξετάσεις μας:

1
Κάθεσαι να διαβάσεις τζιαι τελικά θυμάσαι ότι έχει κάτι πιάτα που εν έπλυνες που τα προχτές

Αντί να διαβάζεις, βρέθεσαι να πλυνήσκεις πιάτα – βέβαια εν σσιειρότερο το να πρέπει να διαβάσεις τζιαι να ΜΕΝ έχεις ένα πιάτο να πλύνεις (γιατί έπλυνες τα ούλλα εχτές).

2
Αν δεν έχεις πιάτα να πλύνεις, καταλήγεις να καθαρίζεις ούλλο το σπίτι που γωνιάς

Η δικαιολογία; Ότι “εν να το κάμω τωρά που μπορώ, γιατί μετά εν θα σηκώνουμαι που το διάβασμα“.

3
Στόλισμα του σπιθκιού με ούλλα όσα χρειάζουνται

Τωρά που έρκουνται τζιαι Χριστούγεννα έχεις άλλη μια δικαιολογία να αποφύγεις το διάβασμα για λλίο, αφού θυμάσαι ότι πρέπει να μπεις τζιαι ‘σύ στο mood.

Ξεκινάς να στολίζεις το σπίτι με λαμπούθκια, με τζερούθκια, με δεντρούθκια με τα στολίθκια που εσκάρταρε η μάνα σου πέρσι και άλλα πολλά. Για να μεν σου πω ότι κάθεσαι τζιαι θωρείς βιντεούθκια στο YouTube για το πώς να στολίσεις το σπίτι σου τζιαι πώς να κάμεις χειροποίητα στολίδια.

Δες τι να κάνεις όταν δεν έχεις καθόλου όρεξη να διαβάσεις!

4
Διαβάζεις με το Facebook ανοιχτό; Ο μεγαλύτερος πειρασμός!

Κάθε λλίο μπαίνεις τζιαι τελικά καταλήγεις να θωρείς φωτογραφίες των πρώην σου γιατί εν τους χωνεύκεις, φωτογραφίες των παιδικών σου χρόνων τζιαι όποιου άσχετου δεις ότι εν μέσα.

Εννοείται ότι στέλλεις μήνυμα σε όποιον εν μέσα, για να κόψετε καμιά κουβέντα. Φυσικά, στέλλεις σε ούλλους σου τους συμφοιτητές να δεις αν εξεκινήσαν το διάβασμα ώστε να δεις σε τι δρόμο βρίσκεσαι.

5
Κουβέντα στην κουβέντα τελικά κουρτίζεστε να φκείτε ούλλοι οι συμφοιτητές μαζί

Τζιαι αύριο εν καλά να διαβάσετε.

6
Ύπνο κανένας;

Βέβαια την ώρα που είσαι αποφασισμένος να ξεκινήσεις το διάβασμα, πιάνει σε μια νύσταααα,  γιατί ως γνωστόν, το διάβασμα φέρνει υπνηλία!

Εσύ ποια που τούτα κάμνεις πριν να ξεκινήσεις διάβασμα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending