fbpx

5 βήματα για να ανακαλύψεις το στυλ σου!

Η απάντηση πολλές φορές σε διάφορους ανθρώπους στην κλασσική ερώτηση “Εγώ πώς θα το φορέσω αυτό;” είναι “πρέπει να βρεις το στυλ σου ή προσάρμοσε το στο δικό σου στυλ”. Κι όταν κάποιος δεν έχει ακόμη καταλάβει ποιο είναι το στυλ του;

Πιο κάτω σου δείχνω 5 απλά βήματα που πρέπει να κάνεις για να βρεις ποιο είναι το δικό σου στυλ.

Δες τα εδώ: 

1
“Ψάξε” τα πρότυπα

Δες τι φοράνε τα πρότυπα σου και πώς. Σε καμιά περίπτωση δε σε παροτρύνω να αντιγράψεις κάτι. Μελέτησε το πρότυπο σου στις διάφορες εμφανίσεις του. Θα σου δώσει μια κατεύθυνση πριν πας στο επόμενο βήμα.

2
Η δική σου “ματιά”

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι το στυλ είναι κάτι πολύ προσωπικό. Αν δεν το έχεις κατά νου αυτό να ξέρεις πως δε θα πετύχεις πολλά. Είναι το πώς εσύ βλέπεις τα πράγματα, ανάλογα με τη δική σου αισθητική: από χρώματα μέχρι την εφαρμογή των ρούχων.

3
Αφιέρωσε χρόνο στα μαγαζιά 

Image result for mens shopsΑποφάσισε μια μέρα να βολτάρεις για αρκετές ώρες στα μαγαζιά. Δοκίμασε ό,τι σου αρέσει. Από long-line μπλουζάκια μέχρι κοστούμι. Ίσως να σου φαίνεται βαρετό, αλλά με μια καλή παρέα θα είναι πολύ διασκεδαστικό. Και μην ξεχνάς τον σκοπό που το κάνεις. Το κάνεις για εσένα και για να βρεις το προσωπικό σου στυλ.

4
“Προκαταλήψεις”

Σταμάτα να σκέφτεσαι το κλασσικό “Εγώ να βάλω αυτό; Ποτέ”. Δώσε μια ευκαιρία να δοκιμάσεις και κάτι που ίσως να σου φαίνεται πολύ extreme. Ίσως τελικά να σου πηγαίνει και να μην το ξέρεις. Δώσε μια ευκαιρία σε αρκετά ρούχα που τα έβλεπες και δεν πήγαινε το μυαλό σου ότι μπορείς να τα φορέσεις.

5
Νιώσε άνετα

Αυτό που θα βάλεις από το αξεσουάρ μέχρι τα παπούτσια πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις άνετα και όμορφα όταν τα φοράς. Και ίσως έχεις ακούσει πάρα πολλές φορές “δεν πρέπει να σε φοράει το ρούχο, αλλά να το φοράς”.

Εσύ βρήκες το στυλ σου;

 


Διάβασε επίσης: 4 tips που θα σε βοηθήσουν να συνδυάσεις χρωματικά τα ρούχα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending