fbpx

5 πολύ χρήσιμα apps για την περίοδο των εξετάσεων!

Η εξεταστική, αναμφίβολα, χρειάζεται εκτός από ψυχολογική υποστήριξη και τεχνολογική!

Σου παρουσιάζουμε 5 πολύ χρήσιμα apps για το κινητό και τον υπολογιστή, που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρόνο, αλλά και να παραμείνεις προσηλωμένος στο στόχο σου.

Δες τα πιο κάτω:

 

1
Student Agenda – για Android

Καταρχάς, μια εφαρμογή “οργάνωσης” στο κινητό σου είναι απαραίτητη για τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Θα σε βοηθήσει να προγραμματιστείς κατάλληλα για να εξοικονομήσεις χρόνο, αλλά και να τηρήσεις οποιαδήποτε χρονοδιαγράμματα, αφού μπορεί να σου στέλνει υπενθυμίσεις.

Μπορείς επίσης να προσθέσεις φωτογραφίες στις δραστηριότητές σου, αλλά και να καρφιτσώσεις μία συντόμευση αυτών στην αρχική οθόνη.

Πασίγνωστο application! Σε περίπτωση που δεν το χρησιμοποιείς, σίγουρα πολλοί φίλοι σου το κάνουν.

Μοιράζεσαι εύκολα και γρήγορα σημειώσεις (αρχεία, φακέλους) και οτιδήποτε άλλο θέλεις να έχει πρόσβαση η ομάδα σου όταν μελετάτε.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το έχουν όλοι στο κινητό του. Αξιοσημείωτο είναι ότι σου προσφέρει δωρεάν 2GB χώρο για upload, άρα για αρχή δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν είναι αρκετός ο χώρος ή όχι.

3
Alarmy (SleepIfUcan) – για Android

Το application αυτό δεν θα σε αφήσει στην ησυχία σου αν δεν σιγουρευτεί πως σηκώθηκες από το κρεβάτι! Πώς το κάνει;

Το ξυπνητήρι χτυπά συνεχώς, μέχρι να “αναγνωρίσει” μια εικόνα που εσύ προηγουμένως του καταχώρησες! Μπορείς να βάλεις τον νιπτήρα, την καφετιέρα, το μπαλκόνι σου ή ό,τι άλλο θες εσύ. Δες το clip και θα καταλάβεις!

Το Twosumm είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή online studying, η οποία δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από ομάδα Κύπριων φοιτητών. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη online στο www.twosumm.co όπου μπορεί κανείς να βρει το δικό του “ταίρι” στο διάβασμα.

Ακόμα και αν αυτό είναι δυσεύρετο, εσύ μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί με κάποιο συμφοιτητή/τρια σου η οποία βρίσκεται μακριά. Το διάβασμά σου συνοδεύεται, φυσικά, από πολύ καλή εικόνα βίντεο-κλήσης και τα ζωντανά γραφικά.

5
Selfcontrolapp – για MAC

Το selfcontrolapp θα το μισήσεις κατά τη χρήση του, αλλά θα το λατρέψεις με το τέλος της εξεταστικής, όταν θα έχεις πλέον περάσει το μάθημα.

Πολύ απλά, “μπλοκάρει”, μετά από δική σου εντολή, τα sites τα οποία επισκέπτεσαι συχνά και δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς στα βιβλία. Μόνο όταν λήξει ο προκαθορισμένος χρόνος, θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και δεν αλλάζει κάτι ούτε με το restart, αλλά ούτε και με τη διαγραφή της εφαρμογής.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου! 

Πάρε ιδέες για αγορές ηλεκτρονικών στο www.bionic.com.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending