fbpx

Οι 5 φωτογραφίες που θα δούμε σίγουρα στο Facebook τις γιορτές!

Τα ψέματα ετελειώσαν… Μπήκαμε για τα καλά στην αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα, τα γλέντια, τα δωρούθκια και όλα τα ευχάριστα!

Εν φυσικό λοιπόν, σιγά-σιγά το Facebook να παίρνει μια πιο Χριστουγενιάτικη διάθεση μέσα από φωτογραφίες που κοινοποιούν στα social media οι φίλοι μας.

Και επειδή τα Χριστούγεννα έρχονται κάθε χρόνο, ο φωτογραφίες που θα δούμε είναι εντελώς προβλέψιμες!

Σημείωση: Η κάθε φωτογραφία ξεχωριστά, συνοδεύεται από πολλά και διαφορετικά #hashtags!

Ξεκινάμε:

 

1
Κλατσούες μάλλενες μπροστά  που το τζάκι

#klatsoues #sexykes #mylove #fire #cold #day 

Τζίζι μίζι, κλατσούες ττόρενες και τζάκι… Ό,τι χρειάζεται ο κάθε σωστός Κυπραίος τζιαι Κυπραία τον χειμώνα! Αν δεν έσσιεις τζάκι; Να πάεις να έβρεις!

Εν να φορήσεις τις πιο ζεστές κλάτσες σου, εν να απλώσεις τα πόδια σου όπως στην πιο πάνω φωτογραφία τζιαι εν να ξεκινήσεις να φκάλεις ώσπου να πετύχει μια καλή φωτογραφία (άσχετα αν έκρουσες που την πολλή την ώρα έτσι)…

2
Φωτογραφίες προφίλ μπροστά στο δέντρο

#christmas #tree #xristougenna #irthan #pali #ma #ise #pali #makria #mou

H  περίοδος που οι profile pictures αλλάζουν συχνότερα στο Facebook, είναι το καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα!

Και τι καλύτερο που το να στηθείς μπροστά που το στολισμένο σου δέντρο, που έκαμες χαρά να το στολίσεις, τζιαι να ποζάρεις για την επόμενη φωτογραφία σου;!

3
Τετράποδα διακοσμητικά “θύματα”

#my #baby #proud #dog #mum 

Όσοι έχουν κατοικίδια ζώα, δεν θα αντισταθούν! Οι τετράποδοι φίλοι μας μοιάζουν εκθαμβωτικοί με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και κερδίζουν πολλά Likes στο Facebook κάθε χρόνο! Ντύσε τζιαι εσύ το σκυλάκι σου με στολή Άγιου Βασίλη φέτος – χάρισε χαρά!

4
Περιμένουμε περισσότερα filters στο Snapchat!

#snapchat #xmas #tarantoui #or #traoulloui #anyway

Ταραντούθκια, Άγιοι Βασίλιες, Happy new year, είναι μερικά από τα filters που αναμένουμε να δούμε τα Χριστούγεννα… Μετά που την επιτυχία που είχε το dog face είναι ανεπίτρεπτο να μη δημιουργηθεί ένα filter… τραουλλούι. Ή έστω καμιά κόκκινη μύτη, σκούφος του Άγιου Βασίλη, ή κερατάκια ταράνδου!

5
“Περάσαμε τέλειαααα”

#nightout #aboutlastnight #perasame #teleiaaaaaaaaaa

Η πλέον διαδεδομένη και κλισέ ατάκα που περιγράφει μια βόλτα με τους φίλους μας είναι η φράση “Επεράσαμε τέλειααα” – με κάμποσα ααα ααα στο τέλος!

Φέτος και πάλι δεν θα λείπουν τέτοιου είδους φωτογραφίες, μιας και “τα έξω” και η διασκέδαση πάνε πακέτο με τις διακοπές (κατά βάθος ξέρεις ότι εν να τα κάμεις τζιαι εσύ).

Εσύ ποιες φωτογραφίες βλέπεις πιο συχνά;

 

Δες επίσης: Χριστούγεννα Αγγλίας VS. Χριστούγεννα Κύπρου: Βρες τις διαφορές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending