fbpx

Η δική μου μοναδική εμπειρία ως αρθρογράφος στο StudentLife!

Αρθρογράφος στο StudentLife. Αν έχεις κι εσύ το νου σου όπως μου έτυχε εμένα, ίσως να σου δοθεί η ευκαιρία να γίνεις ένας νέος αρθρογράφος στο StudentLife αν κάνεις την αίτηση που χρειάζεται.

Παρακολουθώντας τις σελίδες του StudentLife (StudentLife.com.cy, StudentLife Sports, StudentLife Τrends και StudentLife Career+) μπορείς να μαθαίνεις για νέες δουλειές, για νέα που αφορούν τους φοιτητές, για μόδα, για αθλητισμό και κυρίως, να βλέπεις περιεχόμενο και άρθρα  που σε ενδιαφέρουν, όπως έκανα κι εγώ.

Κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ να γράφω στο StudentLife.

1
Η αγάπη μου για την αρθρογραφία δεν είχε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν κάνω την αίτηση

Αυτό επειδή η σπουδή μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό τον τομέα! Όταν είχα στείλει την αίτηση μαζί με ένα άρθρο που μου είχε ζητηθεί, δεν πίστευα πως θα μου δινόταν η ευκαιρία να εργαστώ με μια τόσο εξαίσια ομάδα που εργάζονται για το καλό, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του φοιτητή.

Αυτό μάλλον ήταν ακόμα ένα σημάδι της έλλειψης αυτοπεποίθησης μου, αφού στη συνέχεια έλαβα email ότι τελικά θα ήμουν κι εγώ μέλος της ομάδας αυτής, μετά από την έγκριση του άρθρου που είχα αποστείλει.

2
Έτσι ξεκίνησα να είμαι κι εγώ ένα μέλος της ομάδας του StudentLife

Το Internship είχε διάρκεια 4 μηνών (δηλαδή από Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο), με την πάροδο του χρόνου έμαθα πληθώρα πραγμάτων στον τομέα της αρθρογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα, έμαθα να διαχειρίζομαι την WordPress, να επεξεργάζομαι αλλά και να δημιουργώ άρθρα με συγκεκριμένο τρόπο, να πειραματίζομαι σε διαφορετικά είδη άρθρων (εδώ ήταν και το forte μου), να προτείνω ιδέες για το περιεχόμενο και να συμμετέχω σε συζητήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

3
Τι άλλο κέρδισα;

Μέσα από αυτό το υπέροχο Internship είχα την ευκαιρία να πειραματιστώ σε διάφορα είδη άρθρων και έτσι να μάθω ορθά τη δομή, αλλά και γενικότερα μερικούς κανόνες που αφορούν την αρθρογραφία.

Είχα επίσης την ευκαιρία να συνεργαστώ δημιουργικά με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό πιστεύω το πετύχαμε άψογα, αφού μοιραζόμασταν πρωτότυπες ιδέες αλλά και απόψεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Internship, για οποιαδήποτε απορία είχαμε, αλλά και πρόβλημα σχετικά με τα άρθρα μας, είχαμε πάντα στο πλευρό μας την Chief Content Creator του StudentLife και συντονίστρια μας, Εύη Οικονομίδου, που την ευχαριστώ θερμά για τη βοήθεια.

4
Ήταν μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία γεμάτη γνώσεις στον τομέα της αρθρογραφίας!

Μέσα από αυτό το Internship λάτρεψα την αρθρογραφία υπερβολικά και αυτό έχει επιπτώσεις στους… φίλους μου στο Facebook! Ο λόγος; Επειδή έβλεπαν συνεχώς τις δημοσιεύσεις των άρθρων μου. Εύχομαι να συνεχίσω να ασχολούμαι στον τομέα της αρθρογραφίας για να μη σταματήσω απότομα και να τους  “κακοφανεί”. 😉

Εννοείται πως αν και το “κεφάλαιο” του Internship έφτασε στο τέλος του, όλοι όσοι συμμετείχαν θα μπορούμε να γράφουμε για όσο θέλουμε στο StudentLife. Ζήσε κι εσύ αυτό το κεφάλαιο και θα δεις ότι πραγματικά αξίζει!

Μην αφήσεις μια τέτοια εμπειρία να πάει χαμένη! 😉

Μάθε πώς μπορείς να γίνεις κι εσύ αρθρογράφος στην ομάδα του StudentLife ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending