fbpx

Social Trends: Φόρεσε τις μπότες σου όπως σου δείχνουν οι followers μας!

Οι μπότες είναι το πιο απαραίτητο ζευγάρι παπουτσιών για τον χειμώνα. Να ξέρεις είτε επέλεξες shiny ankle boots για φέτος, είτε over the knee boots είσαι in fashion! Οι followers μας δε θα μπορούσαν να μην ακολουθούν τα trends, γι᾽ αυτό λοιπόν πάρε ιδέες από αυτούς για το πώς να φορέσεις τις μπότες σου!

Βρήκα 3 άτομα στο Instagram που χρησιμοποίησαν το hashtag μας #studentlifetrends ή που μας έκαναν tag στις φωτογραφίες τους,  και φόρεσαν τις μπότες τους με στυλ και σας τους παρουσιάζω!

Δείτε τους εδώ: 

Η Αντιγόνη επέλεξε να φορέσει shiny ankle boots που είναι και η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα, με το μονόχρωμο outfit της. Τις συνδύασε καταπληκτικά με ένα oversized μαύρο τρικό, το οποίο φόρεσε σαν φόρεμα!

H Άντια έκανε πιο rock την εμφανισή της με τις υπερβολικά ψηλές μπότες που της ταιριάζουν τόσο πολύ! Η δερμάτινη mini φούστα της και η backpack της είναι τα στοιχεία που έκαναν ακόμα πιο ροκ την εμφάνισή της!

H Ελιάνα από την άλλη έπαιξε λίγο με τα χρώματα συνδιάζοντας τις γκρι over the knee μπότες της με ένα blazer σε μπλε απόχρωση. Με αυτό τον συνδυασμό δημιούργησε ένα πάρα πολύ κομψό look.

Δείξε μας κι εσύ πώς φόρεσες τα πιο hot trends της σεζόν,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Social Trends: Φόρεσε το καμελό σακάκι όπως σου δείχνουν οι followers μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending