fbpx

Ποια σχέση έχει το ζώδιο σου με το γυμναστήριο;

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί αν το ζώδιο σου ευθύνεται αν γυμνάζεσαι ή όχι; Σκέφτηκες ποτέ γιατί βαριέσαι να πας γυμναστήριο ή γιατί έχεις τόση πολύ όρεξη γι΄αυτό;

Την απορία αυτή θα στην λύσουμε αμέσως τώρα, με πιο κάτω άρθρο!

1
Κριός

Είσαι πραγματικά το μόνο ζώδιο που δεν χρειάζεται να πας γυμναστήριο και αυτό είναι αξιοζήλευτο. Ο λόγος είναι επειδή τρέχεις συνέχεια πάνω κάτω, όλη μέρα. Έχεις απίστευτη ενέργεια, είσαι φουριόζος και γενικά είσαι από τους τύπους που δεν μπορούν να κάτσουν ήσυχα. Όλα αυτά που κάνεις σε γυμνάζουν χωρίς καν να το καταλάβεις!

2
Ταύρος

Ανήκεις στα ζώδια που θέλουν επειγόντως άσκηση! Όσες φορές και να είπες ότι θα ξεκινήσεις γυμναστική και υγιεινή διατροφή, ποτέ δεν το έπραξες. Φυσικά φταίει το γεγονός ότι είσαι σπιτόγατος και καλοφαγάς. Θα πιεστείς λίγο στην αρχή, αλλά μετά θα δεις πόσο καλό θα σου κάνει, αφού είσαι και άτομο που νοιάζεσαι για την εμφάνιση σου.

3
Δίδυμοι

Είσαι ένα ζώδιο που από την φύση σου έχεις ένα καλό σώμα, αυτό δεν παύει όμως να σημαίνει ότι δεν πρέπει να πηγαίνεις στο γυμναστήριο. Διακρίνεσαι για τη χαοτική σου ενέργεια και γι΄αυτό χρειάζεται όταν πηγαίνεις στο γυμναστήριο να κάνεις μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, που θα μπορούσαν να ήταν και οι βασικές δραστηριότητες σου.

4
Καρκίνος

Ανήκεις στα άτομα που επιβάλλεται να περάσουν την πόρτα του γυμναστηρίου. Κάνε ένα διάλειμμα από το καναπέ που έχεις βγάλει ρίζες και ασχολήσου λίγο και με το σώμα σου. Είσαι ένα τεμπέλικο ζώδιο αλλά αφού το φυσικό σου περιβάλλον είναι το νερό, συνεπώς ασχολήσου καλύτερα με αυτό που νιώθεις και πιο άνετα.

5
Λέων

Είσαι από τα άτομα που ενδιαφέρονται πολύ για την εμφάνιση τους και έτσι θα έπρεπε να έχεις ένα καλογυμνασμένο σώμα. Αφού είσαι ένα ζώδιο που σου αρέσει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, γιατί δεν πας γυμναστήριο να χάσεις τα περιττά κιλά, να μπορείς να φοράς ρούχα κανονικά και όχι αυτά που όσο και αν το επιδιώκεις δεν κρύβουν τα κιλά!

6
Παρθένος

Συνέχισε έτσι όπως είσαι! Δηλαδή να συνεχίσεις την υγιεινή διατροφή και την γυμναστική. Μην σταματήσεις την στιγμή που θεωρείς ότι το σώμα σου δεν χρειάζεται άλλο γυμναστική, γιατί θα έρθει και η στιγμή της βαρεμάρας που το σώμα σου θες δεν θες, θα μπει σε φάση αυτόματου πιλότου!

7
Ζυγός

Είσαι ζώδιο που του αρέσει πολύ η παρέα, έχεις ένα κοινωνικό χαρακτήρα και γι΄αυτό τον λόγο πηγαίνεις και γυμναστήριο. Να ξέρεις όμως ότι είναι καλύτερο για σένα να προτιμήσεις τα ομαδικά προγράμματα. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να βρεις ένα φίλο και να ξεκινήσετε μαζί το γυμναστήριο!

8
Σκορπιός

Ανήκεις σε ένα ζώδιο που λατρεύει τον έρωτα! Ο μοναδικός λόγος που πας εσύ γυμναστήριο είναι για να ερωτευτείς και όχι για να γυμναστείς. Από την στιγμή όμως που είσαι ένα άτομο που θέλει να γυμνάσει κάθε εκατοστό του σώματος του, άσε τουλάχιστον την στιγμή του γυμναστηρίου, τους έρωτες για λίγο στην άκρη!

9
Τοξότης

Είσαι όντως ένα από τα πιο καλογυμνασμένα ζώδια. Διαθέτεις υψηλά επίπεδα ενέργειας και άψογο μεταβολισμό. Θέλεις να βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση και να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί φοβάσαι να μην βαρεθείς. Συμβουλή: μην αφήνεις τα πράγματα στην μέση, όπως συνηθίζεις και συνέχισε να γυμνάζεσαι!

10
Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει να προσαρμόσει ότι κάνει στον δικό του ρυθμό. Άρα το ίδιο πράγμα συμβαίνει και στην γυμναστική. Επειδή δεν δείχνεις και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την άσκηση, επείγει λοιπόν να βρεις χρόνο και να εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα και μια βόλτα από το γυμναστήριο!

11
Υδροχόος

Είσαι ένα ζώδιο της έντασης και αντοχής. Γι΄αυτό και όλο το χειμώνα κάθεσαι και περνάς ζωή και κότα και τον Μάιο σε πιάνει πανικός. Η ιδανική δραστηριότητα για να λειτουργήσει σωστά το μυαλό σου και το σώμα σου όλο αυτό τον καιρό είναι οι πολεμικές τέχνες. Εμπρός λοιπόν και πιστεύω θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου!

12
Ιχθύς

Είσαι άτομο που σου αρέσει το καλό φαγητό, να χαλαρώνεις και ονειροπολείς! Δεν επικεντρώνεσαι στην εξωτερική σου εμφάνιση, συνεπώς οτιδήποτε έχει να κάνει με το πνεύμα και το συναίσθημα για εσένα θα ήταν ιδανικό. Πειράζει όμως να έχεις και καλή σχέση με τη γυμναστική; Ελπίζω η μόνη σου γυμναστική να μην είναι το ανακάτεμα στο φαΐ!

Δες επίσης: Αυτή είναι η Chapecoense, η ομάδα των αγγέλων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending