fbpx

EXPIRED – Διαγωνισμός StudentLife Sports: Κέρδισε Xbox One S 500GB + FIFA 17!

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί!

Συγχαρητήρια στον Antreas Michael που κέρδισε ένα Xbox One S 500GB + FIFA17, προσφορά της Bionic Electronics Ltd που ήταν ο μεγάλος χορηγός του διαγωνισμού μας!

Μείνετε συντονισμένοι για νέους διαγωνισμούς και μεγάλα δώρα!


ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  1. Η παρούσα ενέργεια διοργανώνεται από την εταιρεία «A.G.C. StudentLife Ltd» («Διοργανώτρια»). Το δώρο του διαγωνισμού παραχωρείται από την εταιρεία «Bionic Electronics H.T. Ltd» («Χορηγός») και περιλαμβάνει ένα Xbox One S 500GB μαζί με ένα FIFA 17.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα προωθητική ενέργεια έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Κύπρο και είναι άνω των 13 ετών («Δικαιούμενοι Συμ­με­τοχής»). Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και του Χορηγού, καθώς και οι παρέχο­ντες υπη­ρε­­σίες ή συνδεόμενοι επαγγελματικά με την παρούσα ενέργεια.
  1. Το δώρο της προωθητική ενέργειας μπορεί να εξαργυρωθεί σε όλα τα καταστήματα BIONIC στην Κύπρο.
  1. Για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Δικαι­ού­μενος Συμμε­τοχής θα πρέπει να συμπληρώσει όλα τα ζητούμενα στοιχεία (ονο­μα­τεπώνυμο, διεύθυνση e-mail, τηλέφωνο).
  1. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στην προωθητική ενέργεια μόνο μια φορά.
  1. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, δεν μεταβιβά­ζεται και δεν ανταλ­­λάσ­σε­ται με άλλο δώρο ή χρήματα.
  1. Η Διοργανώτρια διατηρεί τo δικαίωμα vα μεταβάλει τoυς Όρoυς της παρού­σης προωθητικής ενέργειας ή να μετα­θέ­σει τηv ημε­ρo­μηvία διεξαγωγής της. Οποιεσδή­ποτε τυχόν τροποποιήσεις θα ανακοι­νω­θούν στην ιστοσελίδα www.studentlife.com.cy και στο www.facebook.com/studentlifesports. Επίσης, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα vα ακυρώσει την παρούσα προωθητική ενέργεια.
  1. Η Διοργανώτρια και η Χορηγός δικαιούνται να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία των Δικαι­ού­μενων Συμμε­τοχής προκειμένου να ενη­με­ρώνουν τους συμμετέχοντες για νέα και εκδηλώσεις, εφόσον υπάρχει η σχετική συναίνεσή τους.
  1. Η Διοργανώτρια δεσμεύεται να μην κοινοποιήσει τα προσωπικά αυτά δεδομένα σε κανένα τρίτο φορέα, πέραν της Χορηγού.
  1. Η συμμετoχή στηv παρούσα προωθητική ενέργεια πρoϋπoθέτει και συνεπά­γεται τηvαvεπι­φύ­­λα­κτη απoδoχή του συνόλου τωv παραπάvω όρωv.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινίσεις ή απορίες, οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνούν με την Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 7000 99 20.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending