fbpx

Οι νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας: «Move – Motivating Others through Voices of Experience»

Ολοκληρώθηκε ο Φωτογραφικός Διαγωνισμός που προκήρυξε ο Οργανισμός Νεολαίας Kύπρου με θέμα «Move – Motivating Others through Voices of Experience» και είχε ισχύ από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2016.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε εις μνήμη του Θρασύβουλου Θρασυβούλου, Εκτελεστικού Γραμματέα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και στα πλαίσια της ευρωπαϊκής ενημερωτικής εκστρατείας «Time to Move».

Σκοπός του φωτογραφικού διαγωνισμού ήταν να δώσει την δυνατότητα στους νέους ηλικίας 15-30 χρόνων που ζουν στη Κύπρο και γενικότερα στην Ευρώπη, να εκφράσουν και να αποτυπώσουν μέσα από τον φωτογραφικό φακό, την καθημερινότητα τους, τα ταξίδια, τις εξερευνήσεις και όλα όσα θέλουν να δείξουν και να μοιραστούν για να εμψυχώσουν και άλλους νέους.

Η κριτική επιτροπή μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 06/12/2016 αποφάσισε όπως βραβευθούν οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες:

1
1ο βραβείο – Γιώργος Καραολής «Το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή» (300 ευρώ)

2
2ο βραβείο – Φάνος Αζουρής «The center of the universe» (200 ευρώ)

3
3ο βραβείο – Μαρία Χίνη «What you see» 100 ευρώ

Οι έπαινοι που δόθηκαν είναι οι ακόλουθοι με αλφαβητική σειρά:

1ος έπαινος – Αθηνά Βρίκκη «Colour Festival»

2ος έπαινος – Χριστίνα Γαλανού «Interruption»

3ος έπαινος – Έλενα Δημητρίου «Moving Ahead»

4ος έπαινος – Γιάννης Μηνά «Βήματα στην άμμο»

Οι φωτογραφίες που βραβεύτηκαν αλλά και διακρίθηκαν στον διαγωνισμό καθώς επίσης και αριθμός φωτογραφιών που έχουν επιλεγεί θα παρουσιαστούν στη Έκθεση Φωτογραφίας που Θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2017 στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων «Θρασύβουλος Θρασυβούλου» στη Λάρνακα. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending