fbpx

3 συνηθισμένες απορίες που μπορεί να έχεις για τα φετινά trends!

Επειδή μπορεί να μην έχεις χρόνο να ξεφυλλίζεις με τις ώρες περιοδικά μόδας και να έχεις απορίες για το τι είναι στη μόδα αυτή τη σεζόν.

Γι’ αυτό κι εγώ θα κάνω μια προσπάθεια να λύσω μερικές από τις απορίες που οι πλείστες έχουμε, όπως για το ποια χρώματα είναι must φέτος, τα υφάσματα που πρέπει να φοράμε κλπ.

Δες εδώ: 

1
Ποια είναι τα χρώματα της σεζόν:

Ροζ: Ποιος είπε ότι το ροζ είναι μόνο για την άνοιξη; Το απαλό ροζ μπορεί να αναδείξει εξαιρετικά και το χειμερινό σου outfit. Επέλεξε ένα παλτό ή πουλόβερ σε απαλό ροζ και δε θα το μετανιώσεις!

Χρυσό: Το χρυσό έχει κατακλύσει τα μαγαζιά και δεν είναι μόνο επειδή πλησιάζουν Χριστούγεννα, αφού φέτος οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτού του χειμώνα.

2
Τι υφάσματα είναι φέτος στη μόδα;

Βελούδο βελούδο και βελούδο. Δεν μπορεί να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου φέτος. Μπορείς να βρεις από μπλούζες, φορέματα μέχρι και παπούτσια σε βελούδο.

Τούλι: Το τούλι ήταν ανέκαθεν ένα από τα αγαπημένα υφάσματα των σχεδιαστών για τα ρούχα υψηλής ραπτικής μιας αφού προσδίδει θηλυκότητα. Πέρσι, ο Marc Jacobs, αλλά και ο Simone Rocha, συνδύασαν το τούλι με δέρμα και άλλα είδη υφάσματος και κατάφεραν να το επαναφέρουν και στην prêt-a-porter μόδα.

3
Shoe trends

Μπαλαρίνες: Τώρα αυτή η κατηγορία είναι λίγο περίπλοκη γιατί υπάρχουν πολλά είδη παπουτσιών. Άλλα γενικά να ξέρεις πως οι αγαπημένες μας μπαλαρίνες είναι και πάλι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στη μόδα.

Παπούτσια με κορδόνια: Όσον αφορά τις μπότες οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν πολύ από τον 19ον αιώνα γι᾽ αυτό και θα δεις αρκετές μπότες με κορδόνια. Και όπως σου έγραψα και πιο πάνω το βελούδο είναι το απόλυτο trend, οπότε φέτος στη λίστα αγορών σου να ξέρεις μπαίνουν οι βελούδινες μπότες οπωσδήποτε.

Ελπίζω να σου έλυσα κάποιες από τις απορίες σου!

 


Διάβασε επίσης: 5 βήματα για να ανακαλύψεις το στυλ σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending