fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Λατρεύω να βλέπω στυλάτα outfits από τους followers μας και να εμπνέομαι από αυτούς! Γι’ αυτή την εβδομάδα επέλεξα 3 πολύ ωραία χειμερινά outfits τα οποία σίγουρα θα αγαπήσετε!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! ? Οι φωτογραφίες που σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Λάτρεψα αυτό το rock αυτό outfit από την πρώτη στιγμή! Από πού να ξεκινήσω; Από τα ασημένια ankle boots της που είναι must have φέτος, τη δερμάτινη mini φούστα της, τη γούνα της, την τριπλή χρωματικά τσάντα της (που έχουμε την ίδια) ή το κόκκινο fedora καπέλο της! Όλα είναι τέλεια και αρμονικά συνδυασμένα! Well done Γεωργία μου! ??

A photo posted by Andreas zante® (@andrewzante) on

Ένα καταπληκτικό outfit από τον Αντρέα! Λάτρεψα το μαύρο ζιβάγκο του συνδυασμένο με το ανοιχτόχρωμο παντελόνι του! Γενικά λατρεύω τα ζιβάγκο στους άντρες! Δίνει έναν άλλο αέρα στο στυλ τους! Το camel καπέλο του έκανε το όλο outfit ακόμα πιο stylish και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος όπου κι αν πήγε! Μπράβο Αντρέα μου! ✌?

Η Γεωργία συνδύασε άψογα την καταπληκτική γούνα της σε ροζ απόχρωση με τις βελούδινες ankle boots της, που είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος! Το δερμάτινο κολάν της “έσπασε” αυτή τη γλυκάδα που έχει το ροζ και έδωσε rock πινελιές στο outfit της! Πολύ ωραίο look Γεωργία μου! ??

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending