fbpx

Δες γιατί να κατεβάσεις κι εσύ το Αpp του Δήμου Λευκωσίας!

Ολόκληρη πόλη σε ένα Αpp! Τα έμαθες; Ο Δήμος Λευκωσίας, έχει φτιάξει μια πολύ ευχάριστη εφαρμογή η οποία σου παρέχει πολλές δυνατότητες ενημέρωσης και όχι μόνο!

1
Τι μπορείς να δεις στην εφαρμογή;

Με την εφαρμογή αυτή, θα μπορείς να ενημερώνεσαι για θέματα που αφορούν την πόλη  της Λευκωσίας και για τις διάφορες εκδηλώσεις/events που υπάρχουν κάθε μέρα! Επίσης, θα μπορείς να γνωρίζεις πότε μια εκδήλωση αναβάλλεται, ανοίγοντας μόνο αυτή την εφαρμογή και αναζητώντας της εκδήλωση που σε ενδιαφέρει.

2
Θες να μάθεις τα πάντα για την πόλη που ζεις;

Η εφαρμογή σου προσφέρει πλούσιο υλικό από Αναπτυξιακά έργα που έγιναν ή πρόκειται να γίνουν στη Λευκωσία όπως είναι η Ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας, τα Ιδιωτικά και Κρατικά έργα και άλλα Αρχιτεκτονικά και σημαντικά αναμενόμενα έργα.

Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα αξιοθέατα, μουσεία, βιβλιοθήκες, θέατρα και επορικά κέντρα;

3
Κάνε τον γύρο όλης της Λευκωσίας, μόνο με το κινητό σου!

Η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις τη Λευκωσία, με πλούσιο περιεχόμενο για όποιο μέρος ψάχνεις: Πλατείες, Πάρκα & Κήποι, Δημοτικές Αγορές, Κυβερνητικά κτίρια κλπ. Σε περίπτωση που χαθείς, η εφαρμογή σου παρέχει και τον χάρτη με όλα τα σημεία και τοποθεσίες. Τώρα μπορείς να πας όπου θες με σιγουριά!

4
Όσο για τον καιρό; Μην σε προβληματίζει καθόλου!

Ο Δήμος Λευκωσίας, φρόντισε να σε κρατάει ενήμερο! Κατεβάζοντας μόνο μία εφαρμογή, έχεις το πλεονέκτημα να συνδυάζεις χάρτες, αξιοέατα, καιρικές συνθήκες, και έφυγες… όλα στο χέρι σου! Η όμορφη Λευκωσία, σε περιμένει να την ανακαλύψεις.

Εσύ πού θα ήθελες να πας πρώτα;

 

Δες επίσης: To StudentLife τώρα και σε Αpp – Δες γιατί να το κατεβάσεις κι εσύ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending