fbpx

Μάθετε για το ελληνοκυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 6×6 στην Αγγλία!

Τα Ελληνοκυπριακά σωματεία των Πανεπιστημίων του Derby, Nottingham, Sheffield, Birmingham και Leicester ανάλαβαν φέτος την διοργάνωση του πρώτου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 6×6 για τους Ελλαδίτες και Κύπριους φοιτητές του Ηνωμένου Βασίλειου.

Οι αγώνες του πρωταθλήματος διεξάγονται κάθε Σάββατο η ώρα 15:00-16:00 (ώρα Αγγλίας), όπου πολλοί φοιτητές μαζεύονται στο γήπεδο για να στηρίξουν τους συμφοιτητές και την ομάδα της πόλης τους. Συνολικά θα διεξαχθούν 10 αγωνιστικές όπου οι κάθε ομάδα θα έχει 4 εντός και 4 εκτός έδρας αγώνες. Όλα τα έξοδα των μεταφορών είναι πληρωμένα από της χορηγούς του πρωταθλήματος, κάτι που κάνει την διοργάνωση ακόμα ποιο ελκυστική για τους ποδοσφαιρόφιλους φοιτητές της Αγγλίας.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ξεκίνησε στις 29 Οκτωβρίου 2016 και ολοκληρώθηκε στις 26 Νοεμβρίου με απόλυτη επιτυχία. Μπορείτε επίσης να μαθαίνετε τα νέα του πρωταθλήματος μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι νικητές του πρωταθλήματος, όπως και ο πρώτος σκόρερ θα βραβευθούν από τον Κ.Ο.Α.

Μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ είναι ο Ελλαδίτης φοιτητής του Derby – Κώστας Σιδηρόπουλος με 15 γκολ, και ακολουθεί ο Δήμος Γεωργιάδης (Derby) και Παναγιώτης Χειλάς (Birmingham) με 14 και 12 γκολ αντίστοιχα.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.).

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending