fbpx

Μεγάλος διαγωνισμός στο Facebook από τη PGS Lighting Electrical!

Αυτά τα Χριστούγεννα η PGS Lighting Electrical λανσάρει μεγάλο διαγωνισμό, τεστάρει τη μνήμη σας, χαρίζοντας δώρα σε αυτούς που τα φωτιστικά της τους μένουν…αξέχαστα! Μπείτε στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook (http://bit.ly/2hst2qw) για να συμμετάσχετε στο πιο φωτεινό, Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι μνήμης!

Το παιχνίδι αποτελείται από τρία στάδια διαφορετικής δυσκολίας, σε καθένα από τα οποία υπάρχουν φωτογραφίες φωτιστικών της PGS Lighting Electrical. Ο κάθε συμμετέχοντας πρέπει με όσο το δυνατό λιγότερες κινήσεις και όσο πιο γρήγορα μπορεί να ταιριάξει όλα τα φωτιστικά μεταξύ τους για να περάσει στο επόμενο στάδιο και να μαζέψει βαθμούς. Για να βελτιώσει τη θέση του στον πίνακα βαθμολογίας, ο κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα να παίξει όσες φορές θέλει.

Αυτός που θα καταφέρει να ξεπεράσει όλους τους υπόλοιπους με την… «ελεφαντίσια» μνήμη του και να ανακηρυχθεί πρώτος νικητής, θα κερδίσει ένα μοναδικό φωτιστικό, από τη μεγάλη γκάμα ευρωπαϊκών σχεδιαστών που προσφέρει η PGS Lighting Electrical. Επιπλέον, οι πενήντα πρώτοι στην κατάταξη, θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για απεριόριστη χρήση παιχνιδιών στην Παραμυθούπολη, στη Λευκωσία, που θα υποδέχεται φέτος μικρούς και μεγάλους φίλους μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2017.

Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι τις 22/12/2016 ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα της PGS Lighting Electrical στο Facebook.

Οι πληροφορίες για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων βρίσκονται αναρτημένες στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινίσεις ή απορίες, οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνούν με τη PGS Lighting Electrical στο τηλέφωνο 77 778701.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending