fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα έχουμε 3 πολύ special άτομα στο best looks! Και οι 3 με τον δικό τους τρόπο ασχολούνται με την μόδα! Είτε σαν fashion bloggers, είτε σαν fashion stylists. Όπως και να έχει έχουν ένα κοινό: την αγάπη τους για τη μόδα! Φροντίστε να τους κάνετε follow στους δικούς τους λογαριασμούς για πολύ fashionable posts!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! ? Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:


Η Παντελίτσα φόρεσε μια από τις πιο ωραίες γούνες που είδα φέτος στα πιο trend χρώματα! Λατρεύω αυτό το χρώμα, ειδικά τώρα τον χειμώνα! Ο συνδυασμός της γούνας που είναι πιο chic με το δερμάτινο κολάν και τα Jordan sneakers της που είναι πιο rock δημιούργησαν ένα sporty chic look που της πάει αφάνταστα! Το μαύρο beanie στα μαλλιά της ήταν αυτό που ολοκλήρωσε το outfit της! Τέλειο outfit, μπράβο! ??

Ο Νικόλας μας εκπλήσσει κάθε φορά με το outfit του! Ακόμα και με ένα πιο απλό outfit όπως αυτό, καταφέρνει και μας εντυπωσιάζει! Λάτρεψα το άσπρο πουκάμισο κάτω από το γκρίζο sweater του! Μου αρέσει πολύ που έβαλε το δερμάτινο σακάκι στους ώμους του και δεν το φόρεσε. Tα άσπρα του sneakers όπως και το σακάκι του έκαναν το outfit του πιο street style και sport και αυτό είναι που το κάνει ξεχωριστό! Μπορείτε να ακολουθήσετε τον Νικόλα στο blog που έχει με την καταπληκτική Έλενα και δεν είναι άλλο από το fashionmegawatts για πολύ stylish outfits!✌?

Ένα καταπληκτικό outfit από την Άννα! Συνδύασε τέλεια αυτό το καταπληκτικό μαύρο σακάκι με άσπρα details με το μαύρο cropped τζιν της! Αυτό που κάνει το outfit της τόσο μοναδικό είναι τα high heels της που είναι τύπου mules και είναι τέλεια! Λίγες θα τολμούσαν να τα φορέσουν και η Άννα το έκανε με επιτυχία! Βέβαια δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα, αφού έχει το δικό της blog Fashionduette μαζί με την Δέσποινα και εκεί μοιράζονται καταπληκτικά outfits και trends! Check them out! ??

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending