fbpx

5+1 τέρματα που προκαλούν γέλιο!

Το γκολ είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Είναι όλη η ουσία ενός αγώνα και κάθε οπαδός το περιμένει σαν τρελός. Υπάρχουν θεαματικά γκολ, έξυπνα γκολ, κρίσιμα γκολ. Υπάρχουν βέβαια και τα αστεία γκολ αλλά και τα παράξενα. Που θέλω να καταλήξω;

Σε αυτό το άρθρο αποδεικνύουμε το πιο πάνω. Θα δείτε τρελά, αστεία και περίεργα γκολ. Για να λέμε και την αλήθεια, η ομάδα σου είτε χάσει, είτε κερδίσει με τέτοια γκολ απλά πρέπει να το αποδεχτείς και να τα απολαύσεις!

1
Javier Chicharito

O Javier Chicharito διπλασίασε τα γκολ της Manchester United στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Chelsea, με ένα γκολ που έμεινε σε όλους αξέχαστο. Ο λόγος που όλοι θα το θυμούνται είναι για το σουτ που έκανε ο επιθετικός των ”κόκκινων διαβόλων” που χτύπησε στο πρόσωπο του και μετά κατέληξε στα δίκτυα. Καλά που τα κατάφερε να πανηγυρίσει και δεν ζαλίστηκε!

2
Stan Collymore 

Κανείς δεν πίστευε πως μπήκε αυτό το γκολ! Έκπληκτος έμεινε ο σκόρερ όταν είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα, το ίδιο έκπληκτος όμως έμεινε και ο τερματοφύλακας Flowers. Όλα ξεκίνησαν από ένα σουτ εκτός περιοχής που, με την βοήθεια του κακού αγωνιστικού χώρου, η μπάλα αναπήδησε σε μια λακκούβα στο έδαφος, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και πήρε πορεία προς το τέρμα.

3
Paul George Ntep

Κορόιδο έπιασε την άμυνα αλλά και τον τερματοφύλακα ο επιθετικός της Rennais. Αφού πρώτα νίκησε την άμυνα με την ταχύτητα του, ένα τσίμπημα της μπάλας χρειάστηκε για να περάσει και τον τερματοφύλακα. Όταν όμως είδε ότι κανένας από τους αντιπάλους δεν τον κυνηγούσε είπε να τους ρεζιλέψει ακόμη λίγο και να πετύχει ένα τρελό γκολ σταματώντας την μπάλα στην γραμμή και σπρώχνοντας την στα δίκτυα με το κεφάλι!

4
Theyab Awana

Ειλικρινά πέναλτι με τακουνάκι δεν έχω ξαναδεί! Σίγουρα χρειάζεται πολλά κιλά τρέλας για να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο σε επίσημο αγώνα, κάτι που απ’ ότι φαίνεται είχε ο Theyab Awana. Εντάξει, ίσως να το έκανε επειδή η ομάδα του προηγείτο στο σκορ με τρία γκολ διαφορά. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι πέτυχε ένα γκολ παράξενο και ομολογουμένως τρελό!

5
Dean Saunders

Τι να πω πραγματικά! Απίστευτη ευφυΐα από τον Dean Saunders που το όνομα του έμεινε αξέχαστο για αυτή την φάση. Εκεί που όλα έδειχναν ότι καλά έκανε ο τερματοφύλακας και βγήκε για να σταματήσει την φάση, ο πανέξυπνος, όπως αποδείχτηκε, κεντρικός επιθετικός έκανε όλους όσους είδαν την φάση να μείνουν με το στόμα ανοικτό. Έτσι γίνεσαι και το πρόσωπο του αγώνα!

6
Philipp Schobesberger

Η Rapid Vienna νίκησε την Viktoria Plzen με σκορ 2-1 για αγώνα του Europa League. Kαι τα δύο γκολ της ομάδας πέτυχε ο 21χρονος Philipp Schobesberger. Το δεύτερο όμως γκολ, εκτός από νικηφόρο ήταν και πραγματικά αστείο! Στο 77′ του αγώνα, έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, έχασε την ισορροπία του, έπεσε αλλά κατάφερε και σκόραρε!

Δες επίσης: 5 παικταράδες που δεν πήραν Χρυσή Μπάλα λόγω Messi και Ronaldo!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending