fbpx

Τα 5 καλύτερα τραγούδια για να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Για όσους δεν πείστηκαν από τις βροχές που είδαμε και την πτώση της θερμοκρασίας, είναι γεγονός ότι τα Χριστούγεννα έφτασαν…

Σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τα 5 καλύτερα τραγούδια που θα σε βάλουν για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών!

Δυνάμωσε την ένταση… Γεννιέται ο μικρός Χριστός, γιορτάζει όλη η πλάση!

1
Χρόνια Πολλά (Σάκης Ρουβάς)

Σε όλους λείπει κάτι όποτε έρχονται Χριστούγεννα… Ανθρώποι που έχουν φύγει από κοντά μας, φίλοι που δεν βλέπουμε πια, μια αγκαλιά, ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, χρήματα, υγεία, ασφάλεια… Ο κάθε άνθρωπος επιθυμεί κάτι, κι αυτό άλλβστε δημιουργεί τη μαγεία των Χριστουγέννων. Οι επιθυμίες, μικρών και μεγάλων, γίνονται πραγματικότητα μια φορά τον χρόνο, στη γιορτή της γέννησης του Χριστού!

Το τραγούδι που ερμήνευσε ο Σάκης Ρουβάς, κρύβει μέσα του μια μελαγχολία παρόλο που γιορτάζει κάτι όμορφο, τη γιορτή δηλαδή των Χριστουγέννων! Έτσι λοιπόν, κατατάσσω αυτό το τραγούδι στο Νο1 της λίστας των καλύτερων χριστουγεννιάτικων Τραγουδιών.

2
Χριστούγεννα (Δέσποινα Βανδή)

Διαχρονικότατο τραγούδι, τουλάχιστον για την εποχή των Χριστουγέννων! Για αυτούς που το μυαλό και η καρδιά έχουν μείνει προσκολλημένα κάπου. Για τους ερωτευμένους, τους τρελούς κι αδικημένους, που το μόνο που θα ήθελαν; Να έχουν κοντά τους αυτούς που επιθυμούν. Όπως και η Βανδή που βγήκε στους δρόμους να φωνάξει πως “Χριστούγεννα ευτυχισμένα, δεν γίνονται καρδούλλα μου χωρίς εσένα“!

Αφιερωμένο στην τρέλα που ξέρουν μόνο όσοι ερωτεύτηκαν! Γνωρίζοντας κιόλας πως η τρέλα αυτή θα υπάρχει πάντα στη ζωή μας ( πώς να πεθάνει ο έρωτας; ), κατατάσσω το τραγούδι αυτό στο Νο2 της λίστας.

3
Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα (Άντζυ Σαμίου)

Κι αυτό για όλους αυτούς που έχουν κατασταλάξει κάπου. Για αυτούς που τίμησαν και τιμούν την αγάπη χρόνια τώρα. Η Άντζυ πάντως τρελαίνεται με την ιδέα ότι θα περάσει τα πιο γλυκά Χριστούγεννα κοντά στον αγαπημένο της! Και ποιος από εσάς δεν έχει τρελαθεί τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασε In Love; Όσο για εσάς, που θα περάσετε τα πρώτα, ένα είναι το σίγουρο “Φέτος θα νιώσετε Χριστούγεννα“! Η αγάπη θα ξεχειλίζει από μέσα σας, όπως ακριβώς γεννήθηκε και η αγάπη, ο Υιός του Θεού, μέσα σε μια απλή, φτωχική, ταπεινή φάτνη.

Η αγάπη βλέπεται, δεν χωράει σε περιορισμούς. Μπορεί να ξεχειλίζει σε κάθε απλή, φτωχική και ταπεινή καρδιά! Γι’ αυτό κατατάσσω το τραγούδι αυτό, στο Νο3 της λίστας, των καλύτερων Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

4
Τα Χριστούγεννα σημαίνουν (Ημισκούμπρια)

Ένα αγαπημένο τραγούδι των Ημισκούμπρια, που παρουσιάζει χιουμοριστικά τη ρεαλιστική πλευρά της ζωής όσον αφορά τα Χριστούγεννα,  ακόμα και το 2016, αν σκεφτεί κανείς πως το ακούσαμε για πρώτη φορά το 2007! Πολύ χιούμορ, αλλά ταυτόχρονα γλυκόξινο μιας και η σκληρή πραγματικότητα μερικές φορές, μπορεί να ανατρέψει τη μαγεία των Χριστουγγένων!

Για άλλους πάλι, αυτός ο μπελάς που αποκαλείται Χριστούγεννα είναι μια διασκεδαστική διαδικασία πέραν των ζόρικων υποχρεώσεων που μας επιβάλλει. Έτσι λοιπόν, αυτό το τραγούδι κατατάσσεται στο Νο 4 των καλύτερων Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

5
All I Want For Christmas Is You (Mariah Carey) 

Το τελευταίο ένα αγγλικό τραγούδι, που ακούμε σχεδόν σε όλα τα καταστήματα όταν κάνουμε τα ψώνια για τους αγαπημένους μας. Με αυτό το τραγούδι, μπορείς να νοσταλγίσεις όλα όσα ήδη έχεις, χωρίς να νιώθεις κενός. Έτσι και η Μariah, τραγουδά πως το μόνο πράγμα που θέλει αυτά τα Χριστούγεννα είναι εσένα… Και μάλλον απευθείνεται σε κάποιον που ήδη έχει κοντά της.

Ας είναι οι καλύτεροι μας φίλοι, η αγάπη της ζωής μας, οι γονείς μας, τα αδέρφια μας… Όποιον και να έχεις, δεν είσαι μόνος τα Χριστούγεννα! Έτσι λοιπόν, κατατάσσω αυτό το τραγούδι στα πιο σημαντικά της λίστας, και το αφιερώνω σε όλους όσους αγαπώ – μου αρκεί που βρίσκονται κοντά μου!

Εσένα ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει αυτά τα Χριστούγεννα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending