fbpx

Τι θα εζητούσε ο Άγιος Βασίλης που το κάθε… ζώδιο των Κυπραίων; (Part 1)

Που τζιαιρός που εκαθούμασταν σαν καλά παιδάκια τζιαι γράφαμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη! Μάνα μου…

Εγράφαμεν του μιαν λίστα με τα δωράκια που ετράβαν η ψυχούλα μας τζιαι ετονίζαμεν του πως ήμασταν φρόνιμα μωρά τζιαι εννοείται πως εν είχαμε καμία σχέση  με τη λέξη αταξία! ΟΧΙ!

Πώς θα ήταν όμως αν αυτή τη φορά αντιστρέφονταν οι ρόλοι τζιαι αντί εμείς να του ζητούσαμεν, να ζητά τζιείνος κάτι από εμάς;

Πάμε να δούμε μερικά πραματάκια που θα μας εζητούσεν βάση του ζωδίου μας:

 

1
Κριός: Άφησε λιούι τη θέση του τιμονιού!

Ωραίος ο Κριός μας! Πάντα με το τιμόνι στο χέρι τζιαι με την αρχηγία να ρέει άφθονη στις φλέβες του! Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κρατούσε τα σκήπτρα και «φορούσε» την πανοπλία του θάρρους και της αποφασιστικότητας! Congrats!

O Άγιος Βασίλης όμως θα σου ζητούσε να κατεβείς και λίγο από την αρχηγία, όι για τίποτε άλλο, αλλά έτο κάποτε…. λοξοδρομείς. Άνοιξε καλά τα αυτιά σου τζιαι άκουσε τζιαι κανέναν άλλο. Εν θα πάθεις τζιαι τίποτε με το να μεν παίρνεις πρώτος εσύ τα σκήπτρα!

2
Ταύρος: Ξεβολευτείτε τσας!

Ταύρος τζιαι σταθερότητα εν συνώνυμα! Πάντα τόσο προσγειωμένος λες τζιαι η γη τζιαι εσύ είστε αυτοκόλλητα! Ωραίο το να ζεις στην πραγματικότητα, δεν λέμε, απλά ο Santa θα σου έλεγε: “Τάραξε τζιαι λιούι το ποδαράκι σου, Ταύρε  μου, να κάνεις έστω ένα μικρό βηματάκι, να αλλάξεις τα standard σου! Εν θα σκοτωθείς με ένα βήμα!” Τόλμη guys!

3
Δίδυμος: Πού και πού, τσας σοβαρότητα δεν βλάπτει!

Εε ντάξει είστε οι πιο ωραίοι ως Δίδυμοι τζιαι… ξέρετε το! Είστε η τελική πινελιά σε όλα τα θέματα ή αλλιώς είστε.. το καρύκευμα των υπόλοιπων ζωδίων! Είστε παρόντες τζιαι αμέσως δίνεται λάμψη τζιαι πολλά πολλά χρώματα! Aham!

Μόνο που καμία φορά πρέπει, σύμφωνα με τον Santa πάντα, το πιπέρι απο το καρύκευμα να μπει στο δικό σας στόμα τζιαι να δείτε τι λαλείτε. Πολλά πιθανόν να μεν σας αρέσει… Άρα, εν τζιαιρός σας για μια μικρή αυτοκριτικούλα.

Εν θα πάθετε τίποτε… Αντιθέτως ίσως βγειτε τζιαι κερδισμένοι! Who knows?!

4
Καρκίνος: Take care!

Όπως πάντα δηλαδή! Μεν αλλάξεις τίποτε! Σύνεση τζιαι κινήσεις όπως την χελωνούα! Αργές τζιαι πολλά προσεγμένες.

Ίσως ο Άγιος Βασίλης να σου ζητούσε πού τζιαι πού να ρίχνεις τζιαι κανένα χαστουκάκι. Πολύν αέρα διάς κάποτε σε μερικούς

5
Λέων: Μη σηκώνεις τη μύτη ψηλά!

Όχου σας! Είσαι το πανταχού παρών ζώδιο τζιαι πάντα με την καλή σου την καρδιά! Είσαι ο αγαπημένος του Santa, γιατί πολύ απλά χαρίζεις τη βοήθεια τζιαι το χαμόγελο σου χωρίς να ζητάς κάτι για αντάλλαγμα. Είσαι με άλλα λόγια ο άρχοντας του ζωδιακού κύκλου! Για εσένα; Αγάπη μόνο!!!

Απλά πέρα από το να βοηθάς, άνοιξε τζιαι κανένα παραθυρούι στην καρδιά σου για να μπορεί να σε βοηθήσει κι εσάς κάποιος άλλος. Θα σου κάνει καλό!

6
Παρθένος: Βάλε φαντασία!

Το ζώδιο που όλοι έχουμε ανάγκη. Πάντα οργανωτικό τζιαι την «τέχνη» σου την παίζεις στα δάχτυλα!

Μέσα όμως από όλη αυτήν τη τελειότητα, άκουσε και λίγο τον αγαπημένο μας Santa! Σε παρακαλεί να βάλεις λίγη φαντασία, να δώσεις χώρο στα όνειρα!

Μην τρομάζεις! Το μυαλό δεν το ‘χεις μόνο για λογισμό.. Άντε ξεκίνα το ταξίδι του! Ακόμα εδώ είσαι;

Stay tuned! Ο Άγιος Βασίλης δεν τελείωσε ακόμα! Έχει να πει το κάτιτις του και για τα άλλα ζώδια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending