fbpx

Αυτά είναι τα πιο απογοητευτικά χριστουγεννιάτικα δώρα που παίρναμε μικροί!

Εν η εποχή που περιμένουμε όλοι, μεγάλοι και μικροί. Η εποχή της σούβλας, του “Last Christmas Ι gave you my heart“, η εποχή του Άη Βασίλη (της Coca Cola).

Κακά τα ψέματα, τζιαι το οικογενειακό κλίμα εν πολλά όμορφο, εν λαλώ, αλλά τζείνο που ούλλοι περιμένουμε εν τα δώρα που τους συγγενείς. Που τη μάμμα μας, τον παπά μας, την γιαγιά μας, που τον θείο τον Πάμπο (ούλλοι έχουν ένα θείο Πάμπο).

Πολλές φορές όμως, οι συγγενείς μας απογοητεύκουν μας. Αποφάσισα λοιπόν να μοιραστώ τούτον τον πόνο των απογοητευτικών δώρων μαζί σας τζιαι νομίζω πολλοί εν να ταυτιστούν.

Τούτη εν η λίστα με τα πιο απογοητευτικά χριστουγενιάτικα δώρα των παιδικών μας χρόνων:

1
Τα βιβλία

Συνήθως τούτο το δώρο κάμνει σου το η μακρινή θεία που την μερκάν του τζυρού σου, που εν την επήαινες ποττέ τζιαι απλά έπιασεν σου ότι ήβρεν μπροστά της τζιαι έφερεν σου το.

Τη φάση που σου το διά, κάμνεις τζείνο το ψεύτικο χαμόγελο (τζείνο που φαίνουνται ούλλα σου τα δόντια τζιαι οι βούτσιες σου παν να ξεχειλωθούν), τζιαι λαλείς της το “ευχαριστώ” – που μέσα σου σκέφτεσαι: “Εν να σε εκδικηθώ μια μέρα για τούτο“.

2
Τα ρούχα

Η θεία σου ρωτά τη μάνα σου “Τι να του πιάσω του μωρού φέτος;“. Τζιαι τι γυρίζει τζιαι λαλεί της η μάνα σου; “Ρούχα“. Ρούχα;;; Εν είσαι σίουρη τι δώρο να μου κάμεις; Ρώτα με εμένα σιόρ.

Τζιαι να πω ότι έσσιει τζιαι γούστον του χαϊρκού να πω άτε. Φέρνει μου τζείνη την γκρίζα τη φόρμα που έσσιει πάνω μιαν “μαστουρωμένη αρκούδα”, γράφει “1864“, τζιαι συνήθως εν 4 νούμερα πιο μεγάλη

Τζιαι αν της το πεις, λαλεί σου πάντα την ίδια δικαιολογία: “Εν για να την φορείς τζιαι που εν να μεγαλώσεις“. Τζείνη η φόρμα εν ξεκάθαρο ότι προορίζεται για πιτζάμα, αλλά anyway…

3
Tα λεφτά

Ναι, τα λεφτά! Το δώρο πρέπει να εν κάτι το ξεχωριστό, κάτι που να αντιπροσωπεύκει τη σχέση σου με τον άλλον. Άμαν σου διούν λεφτά, εν σαν να τζιαι λαλούν σου “κόψε τον λαιμό σου τζιαι πιάσε μόνος σου δώρο“. Έννεν τούτο το point!

Τούτο το δώρο κάμνει σου το η γιαγιά σου. Διά σου τζείνο το φακελλούι του γάμου τζιαι πάνω γράφει “Από παππού και γιαγιά“. Γράψε καμιάν ευχήν του χαϊρκού τουλάχιστον! Η φάση που σου το διά πάει ως εξής:

Κοντεύκει σου, συνεχίζει με “Μάνα μου το μωρό μου τζιαι έγινεν άντρας τωρά” τζιαι κάθε τρεις λέξεις που λαλεί, διακόφκουνται που ένα φιλί πάνω στη βούκκα. Μόλις σου το διά, γυρίζει πάνω στη μάνα σου τζιαι λαλεί με καμάρι “Εν να κάψει πολλές καρκιές τούτος ο μιτσής”.

4
Χρησιμοποιημένα… δώρα

Ρε ππισσοκάη εν αντράπηκες; Ρε μετανιώνω που πέρσι έφερα σου το Fifa το ’19 τζιαι έρκεσαι φέτος να μου το φέρεις πίσω ρε; Του χρόνου εν να σου φέρω τες σσισμένες μου τες κλάτσες, που τες έχω που το δημοτικό. Sorry, αλλά εφκήκα έξω που τα ρούχα μου.

5
Τίποτε δώρα

Έσσιεις π.χ. αρφόν τζιαι έρκεται σπίτι σου η νούννα του. Έρκεται με μιαν τεράστια σακκούλλα. Φκάλλει που τη σακκούλλα το Playstation 5, το iPhone 12 Pro Max, το Xbox One, το MacBook Air…

Εσύ δακρύζεις που συγκίνηση. Γεμίζει η ψυχή σου φως, ευτυχία. Τζιαι τι γυρίζει τζιαι λαλεί; “Τούτα εν για ‘σένα“, βλέποντας τον αρφό σου. Εσύ να περιμένεις τζιαμέ, κάμνεις το πιο cute ύφος που έσσιεις τζιαι περιμένεις το δώρο σου. Η ώρα περνά τζιαι σαν κάθεται στον καναπέ με τη μάνα σου τζιαι πίνουν καφέ, βλέπει το ρολόιν της τζιαι λαλεί “Πρέπει να πάω. Άφηκα τα μωρά στο Δημήτρη (τον άντραν της) τζιαι εν να μου εκάμαν το σπίτι γέριμο“.

Τζιαι εσύ τζιαμέ να περιμένεις.. Τόσην απογοήτευση είσσιεν να νιώσω… ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΙΣΩ ΣΕ!

Εσένα ποια ήταν τα πιο απογοητευτικά δώρα που έπαιρνες παλιά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending