fbpx

5+1 προτάσεις για δώρα τεχνολογίας αυτές τις γιορτές!

Έχεις βαρεθεί να δίνεις και να παίρνεις τα ίδια δώρα κάθε χρόνο; Ευκαιρία να κάνεις μια αλλαγή και τι καλύτερο από το να κοιτάξεις για δώρα τεχνολογίας, με τα οποία όλοι ενθουσιάζονται! 

Πιο κάτω σου δίνουμε ιδέες για δώρα που μπορείς να κάνεις σε φίλους, αλλά και δώρα που μπορείς να πάρεις για σένα, αφού σίγουρα αξίζεις μια επιβράβευση μετά από μια δύσκολη χρονιά!

Δες τι σου προτείνουμε:

1
Virtual Reality 3D GLASSES

Με αυτά τα γυαλιά μπορείς να δεις ταινίες και να παίξεις παιχνίδια 3D, απλά χρησιμοποιώντας το smartphone σου! Το smartphone τοποθετείται μέσα στα VR Eye Travel Virtual Reality 3D Glasses και έτσι μετατρέπεται σε 3D viewer! Δες εδώ τα features και την τιμή τους!

2
Sportwatch

Για πιο αθλητικούς τύπους, μια πολύ καλή πρόταση είναι το Polar M200 GPS Sportwatch. Είναι ένα αδιάβροχο running watch που φορώντας το μετρά τους χτύπους της καρδιάς, έχει ενσωματωμένο GPS και καταγράφει τη δραστηριότητα 24/7. Δες εδώ τα features και την τιμή του!

3
Laptop & Bundle

Μια πιο κλασική επιλογή για δώρο είναι ένα laptop. Αν το έχεις ανάγκη λοιπόν, υπάρχουν πολύ συμφέρουσες επιλογές αυτή την περίοδο! Μαζί μπορείς να αγοράσεις και το bundle που περιλαμβάνει τσάντα, wireless mouse, antivirus, Office 365 και notebook setup. Δες εδώ επιλογές και τιμές!

4
GoPRO HERO

Μια κάμερα GoPro μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις. Από απλές καθημερινές βόλτες στην πόλη – με τα πόδια ή το ποδήλατο, μέχρι εξορμήσεις στο βουνό, στα χωριά της Κύπρου και στη θάλασσα το καλοκαίρι. Με την GoPro καταγράφεις όλες τις στιγμές για να τις απολαμβάνεις κάθε Δεκέμβρη, για ένα “rewind” της χρονιάς με την παρέα σου! Δες εδώ τα features και την τιμή της!

5
Tablet

Αν και όλοι έχουμε στραφεί στα smartphones, τα tablets παραμένουν ένα πολύ καλό δώρο για όλες τις ηλικίες. Ίσως να ταιριάζει περισσότερο αν θέλεις να κάνεις δώρο σε άτομα πιο μεγάλης ηλικίας – γονείς, συγγενείς, καθώς η πιο μεγάλη οθόνη προσφέρει μια πιο ξεκούραστη εμπειρία κατά τη χρήση σε σχέση με τα smartphones. Δες εδώ επιλογές και τιμές!

6
Δώρα τεχνολογίας μέχρι €50

Αν το budget σου είναι πιο χαμηλό, ρίξε μια ματιά σε επιλογές για δώρα που κοστίζουν μέχρι €50. Μπορείς να βρεις στυλάτα speakers, cool headsets, external disks και άλλα. Δες τα όλα εδώ!

 

Η Bionic σου προτείνει δώρα τεχνολογίας για τις γιορτές!

Δες εδώ όλες τις προσφορές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending