fbpx

6 τάσεις του 2016 που ήρθαν για να μείνουν και το 2017!

Η αλήθεια είναι ότι είδαμε πολλά trends τη φετινή χρονιά. Βέβαια κάποια μας άρεσαν και κάποια άλλα όχι. Κάποια τα υιοθετήσαμε και κάποια άλλα απλά τα αφήσαμε να περάσουν έτσι.

Τα trends είναι για να τα υιοθετούμε και να τα εφαρμόζουμε στο δικό μας στυλ και στα δικά μας μέτρα!

Πάμε να δούμε κάποια από αυτά: 

1
Bomber Jackets

Ήταν από τα δυνατά και ωραία trends. Προσθέτουν στο look μας μια πιο street style πινελιά και νομίζω μπορεί να φορεθεί και να δημιουργήσει διάφορα outfits. Το είδαμε συνδυασμένο με φορέματα και με total black outfits. Ένα από τα trends που μας άρεσε πολύ.

2
Chockers

Ένα αξεσουάρ από τα παλιά. Το είδαμε σε διάφορες μορφές φέτος: σε βελούδο, με διαμάντια, με κλπ. Ένα από τα trends που ίσως να μας κούρασε στην τελική από τις πολλές φορές που το είδαμε φορεμένο φέτος!

3
Βελούδο

Ένα από τα υφάσματα που είναι πολύ trend και ιδιαίτερα. Είτε διαλέξεις ρούχα που είναι εξ ολοκλήρου βελούδινα είτε κάποια άλλα που έχουν κάποιες βελούδινες λεπτομέρειες σίγουρα θα εντυπωσιάσεις!

4
Μεταξωτά Ρούχα


Το μετάξι είναι ένα παράξενο ύφασμα που ύφασμα που αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις μπορεί να φανεί πολύ άσχημο το look σου.

5
 Patches

Είδαμε τις patches πάνω σε σακάκια, σε leathers jackets, σε παντελόνια, σε μπλούζες. Ήταν παντού για να δώσουν έναν αέρα λίγο πιο street style. And yes we like them a lot! ??

6
Pyjama Dressing


ο είδαμε φέτος κι αυτό. Πολλοί οίκοι -όπως Celine, Chanel, Gucci, Dries Van Noten – ήθελαν φέτος να φορέσουμε τις πιτζάμες μας και να βολτάρουμε. Αν κάποιος μπορεί να το υποστηρίξει why not;

Eσύ ποια από τα trends του 2016 φόρεσες;

 


Διάβασε επίσης: Οι top 10 fashion αναζητήσεις στο Google για το 2016!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending