fbpx

Best Looks: Τα top 10 outfits για το 2016! (Part 1)

Το 2016 ξεκινήσαμε -και στην πορεία καθιερώσαμε- το εβδομαδιαίο post που ονομάζεται Best Looks! Μέσα σε αυτό κάθε εβδομάδα, διαλέγαμε 3-5 top outfits τα οποία σχολίαζα εγώ προσωπικά και εξηγούσα τι φόρεσαν, τι μου αρέσει στον τρόπο που συνδύασαν τα ρούχα τους κλπ!

Λίγες μέρες πριν το 2017, μέσα από ένα throwback, διάλεξα τα best of the best outfits που βάλαμε στη σελίδα! Βέβαια όλα ήταν τέλεια, απλώς ξεχώρισα 10 από αυτά και σας τα παρουσιάζω! Stay tuned για το 2ο part!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! ? Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Δες εδώ τα 10 καλύτερα outfits:

Καταπληκτικό outfit από τον Παναγιώτη ο οποίος συνδύασε πολύ σωστά τα white shorts του με navy πουκάμισο που είναι σε πιο loose γραμμή και άσπρα trainers. Το background της φωτογραφίας, οι συνδυασμοί των χρωμάτων, όπως και η φωτογραφία δημιούργησαν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

2
 Δάφνη Γεωργίου (Instagram: daphnegeorgiouu)

Ένα καταπληκτικό outfit από τη Δάφνη! Δεν ξέρω από πού να αρχίσω! Λατρεύω τα μαύρα strapheels της αφού κάνουν το όλο outfit πολύ κομψό! Συνεχίζω με το παντελόνι της που είναι ένα από τα πιο fashionable παντελόνια της φετινής σεζόν! Η χρυσή ρίγα στο πλάι και το άνοιγμα του παντελονιού κάτω, το κάνει ακόμα πιο ωραίο! Μου άρεσε πάρα πολύ που ολοκλήρωσε το outfit της με choker στο λαιμό και κόκκινο mat lipstickWow!

Ο Χρίστος δημιούργησε ένα πιο smart look με λίγο πιο “casual” πινελιές (t-shirt)! Ο συνδυασμός του πιο κλασικού και επίσημου παντελονιού και παπουτσιών με το πιο απλό t-shirt κάνει το outfit του εντυπωσιακό! Η ζώνη στη μέση είναι αυτή που ολοκλήρωσε το όλο look! Για ακόμα μια φορά το background της φωτογραφίας απογείωσε το outfit!

H Λουκία επέλεξε πολύ σωστά να φορέσει culottes σε πιο κλασική γραμμή, σε χακί χρώμα τις οποίες συνδύασε καταπληκτικά με το άσπρο πουκάμισο και τα άσπρα sneakers! Δημιούργησε ένα look πολύ ρομαντικό, κομψό με vintage πινελιές! Το background της φωτογραφίας κάνει το όλο outfit ακόμη πιο τέλειο!

Ο Αντρέας επέλεξε ένα monochrome outfit, και πολύ έκανε γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ στυλάτο. Το συγκεκριμένο outfit βέβαια, δεν μπορεί να το υποστηρίξει όποιος και όποιος. Εδώ ο Αντρέας όμως δημιούργησε ένα καταπληκτικό look, που σίγουρα λίγοι είναι αυτοί που θα τολμήσουν να το βάλουν.

Η Αντιγόνη δημιούργησε ένα τέλειο street style look που σίγουρα δε γίνεται να πέρασε απαρατήρητο! Συνδύασε τα πιο hot trends της σεζόν: τα joggers με άσπρη ρίγα στο πλάι μαζί με το see-through top της! Το κάπως πιο πλατύ βελούδινο choker της και το hairstyle της με χωρίστρα στη μέση και χαλαρό bun ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το look της! Keep up the fashionable looks Αντιγόνη μου!

Ένα καταπληκτικό outfit από τη Ζωή Σοφοκλέους, που φέρει την υπογραφή της! Ξετρελάθηκα με τη μαύρη ζώνη που έβαλε κάτω από το στήθος και τα μαύρα strap heels της! Το strawfedora hat της έδεσε πολύ όμορφα με το ασπρόμαυρο look της! Πλέον να ξέρετε ότι μπορείτε να βρείτε τα ρούχα που σχεδιάζει η Ζωή στο καινούριο κατάστημά της που άνοιξε στη Λεμεσό! Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της στο Facebook! 

Ένα καταπληκτικό outfit από τον Αλέξανδρο Γεωργίου! Το ροζ sweater που επέλεξε να βάλει, σε συνδυασμό με το fedora hat του είναι όλα τα λεφτά! Μου άρεσε που συνδύασε τα άσπρα sneakers του με το άσπρο t-shirt που φοράει κάτω από το sweater! Τα silver δαχτυλίδια, το silver ρολόι και η γκρίζα τσάντα ταίριαξαν πολύ μεταξύ τους και ολοκλήρωσαν το φανταστικό αυτό outfit! Μπράβο Αλέξανδρε μου!

H Μαρία έβαλε ένα από τα πιο fashionable φορέματα για φθινόπωρο: το μαύρο slip dress! Ο συνδυασμός του σατέν φορέματος με t-shirt από μέσα και sneakers, κάνει το όλο look πιο sport και αυτό το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό! Τα χρυσά κοσμήματα στο λαιμό, το ρολόι της και η μαύρη crossbody τσάντα της ολοκλήρωσαν το outfit της!

Η Ελένη έκανε τον απόλυτο συνδυασμό: Φόρεσε μαύρη δερμάτινη φούστα με γκρίζο ζιβάγκο και μαύρα heeled brogues! Λάτρεψα το natural μακιγιάζ της, αλλά και το hairstyle της: να βάζεις τα μαλλιά μέσα από το ζιβάγκο, μια τάση που ξεκίνησε από τα fashion shows της Nina Ricci το 2014. Η Ελένη φαίνεται να είναι απόλυτα ενήμερη για τα trends, αφού μας εντυπωσίασε με το συγκεκριμένο outfit!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending