fbpx

Δες πώς να κάνεις το 2017 την καλύτερη σου χρονιά!

Αποχαιρετήσαμε το 2016 και υποδεχτήκαμε το 2017, αφήνοντας πίσω ότι μας στεναχώρησε και ταλαιπώρησε και κρατώντας τις ευχάριστες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε!

Ξεκινάει ένας νέος χρόνος, ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μας και πρέπει να εκμεταλευτούμε αυτόν τον χρόνο στο έπακρο για να μας μείνει αξέχαστος!

Για να δούμε όμως πώς θα κάνουμε το 2017 την καλύτερη μας χρονιά!

 

1
 Ταξίδεψε!

Αν δεν κατάφερες να πας κάποιο ταξίδι το 2016 διότι δεν οργανώθηκες σωστά, φέτος είναι η χρονιά σου να ταξιδέψεις! Εξοικονόμησε μερικά λεφτά, διευθέτησε τον χρόνο σου, βρες την κατάλληλη παρέα, τον ιδανικό προορισμό για ‘σένα και κλείσε εισητήρια!

Δεν είναι τόσο δύσκολο, πίστεψε με, υπάρχουν πολύ προσιτά εισητήρια στην αγορά αν ψάξεις σωστά! Ταξίδεψε όσο περισσότερο μπορείς, γνώρισε διαφορετικές κουλτούρες, γίνε ένα με τον πολιτισμό τους και δημιούργησε πολλές εμπειρίες σε διαφορετικές χώρες!

2
Δημιούργησε σχέσεις!

Μη φοβάσαι να κάνεις σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές είτε ερωτικές! Το 2017 βγες περισσότερο έξω! Κοινωνικοποιήσου! Ερωτεύσου! Γνώρισε και άλλο κόσμο! Κάνε τις δραστηριότητες που πάντα ήθελες να κάνεις! Πήγαινε μαθήματα χορού που ήθελες, του θεάτρου, γίνε μέλος μιας νέας ομάδας και γνώρισε νέα άτομα!

Γνωρίζω πως ήδη έχεις τους φίλους σου αλλά γιατί να μην δημιουργήσεις και άλλες φιλίες; Βγες εκτός από την ασφαλή σου περιοχή και, πίστεψε με, θα μάθεις πολλά.

Από το κάθε νέο άτομο που μπαίνει στη ζωή σου, κερδίζεις πολλά!

3
Χαμογέλα περισσότερο!

Ναι καλά διάβασες! Χαμογέλα περισσότερο το 2017! Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να χαμογελάσεις!

Χαμογέλα σε ένα περαστικό, σε μια γιαγιά που κάνει τα ψώνια της, σε ένα μικρό παιδί, στον φοιτητή που πάει βιαστικός στο μάθημα του και θα δεις πως θα σου το ανταποδώσουν! Πόση δύναμη έχει ένα χαμόγελο…

Μπορείς να φτιάξεις τη μέρα κάποιου αγνώστου αλλά και τη δική σου μόνο με ένα χαμόγελο!

4
Θέσε στόχους και υλοποίησε τους!

Αν αμελήσεις τους στόχους σου, σου δίνω μία συμβουλή! Γράψε κάτω σε ένα μεγάλο χαρτί τι θέλεις να κάνεις το 2017 και κόλλησε το κάπου που θα το βλέπεις συνέχεια για να σου θυμίζει πως φέτος θα τα πετύχεις!

Όταν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται!

Σου εύχομαι να έχεις την καλύτερη σου χρονιά και η κάθε χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη με αυτούς που αγαπάς!

happy

Ζήσε! Ταξίδεψε! Αγάπα! Χαμογέλα! Εσύ θα κάνεις τον κόσμο σου πιο όμορφο!

Στο χέρι σου είναι να κάνεις αυτήν τη χρονιά αξέχαστη!

 

Δες επίσης: 12 προσωπικά συμπεράσματα ζωής που έμαθα όσο ζω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending