fbpx

4 tips για να φαίνεται το μακιγιάζ σας επαγγελματικό!

Όλες οι κοπέλες θα ήθελαν να φαίνονται λες και είναι βαμμένες από κάποιο επαγγελματία. Σίγουρα δεν έχουν όλες το ταλέντο και τη γνώση για πετύχουν αυτό.

Γι’ αυτό κι εγώ πιο κάτω θα σας πω 4 tips για το πώς να βάφεστε ούτως ώστε να δείχνετε βαμμένες στην εντέλεια λες και σας έχει περιποιηθεί μια μακιγιέρ!

Δείτε εδώ ποια είναι τα 4 αυτά μυστικά:

1
Αποφύγετε το μολύβι και σκούρες σκιές ματιών:

Αποτέλεσμα εικόνας για no eyeliner look

Προτιμήστε να μην εφαρμόσετε καθόλου eyeliner παρά να έχετε σαν αποτέλεσμα δύο άνισες γραμμές γιατί το βλέμμα πέφτει αμέσως εκεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τις σκούρες σκιές οι οποίες δεν έχουν σβήσει καλά.

Για εναλλακτική λύση επιλέξτε μια πιο ανοιχτόχρωμη σκιά σβήνοντας την καλά, και τονίστε τις βλεφαρίδες σας με αρκετή μάσκαρα.

2
Σβήσε το foundation σου μέχρι κάτω στο λαιμό:

Αποτέλεσμα εικόνας για neck blending foundation

Το να απλώνετε το foundation σας μέχρι το τέλος του προσώπου σας είναι λάθος γιατί φαίνεται σαν να φοράτε μια μάσκα, ειδικά αν αυτό δεν είναι στην ίδια απόχρωση με το δέρμα σας.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το σβήνετε μέχρι κάτω στο λαιμό σας, και ακόμα και αν αυτό δεν είναι στην πιο σωστή απόχρωση με το δέρμα σας, η διαφορά δε θα φαίνεται τόσο έντονα.

3
Εφάρμοσε bronzer δημιουργώντας κοψίματα στο πρόσωπό σας: 

Αποτέλεσμα εικόνας για contouring simple

Με το contouring μπορείτε να δείχνετε πάντα βαμμένες λες και σας έβαψε επαγγελματίας αφού αλλάζετε ολόκληρο το μακιγιάζ και το σχήμα του προσώπου σας.

Προσπαθήστε το bronzer σας να είναι 2 τόνους πιο σκούρο από το δέρμα σας και όχι πολύ πιο σκούρο. Φροντίστε να το σβήνετε πάρα πολύ καλά χωρίς να υπάρχουν έντονες και εμφανείς γραμμές.

4
Εφαρμόστε μολύβι για τα χείλη σας πριν το κραγιόν:

Αποτέλεσμα εικόνας για lip lining

Εφαρμόζοντας μολύβι για τα χείλη, βοηθάτε στο να σχηματίσετε τα χείλη σας, ακόμα και να τους αλλάξετε το σχήμα ελαφρώς.

Μην εφαρμόζετε απευθείας μόνο του κραγιόν γιατί τα χείλη σας δε θα είναι σχηματισμένα και θα φαίνονται μουτζουρωμένα στις άκρες.

Ακολουθήστε κι εσείς τα πιο πάνω tips,
για να φαίνεστε πάντα άψογα βαμμένες!

 


Διάβασε επίσης: Πώς να πετύχετε την τέλεια βάση στο μακιγιάζ σας! (βίντεο)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending