fbpx

Tα 4 fashion κομμάτια του 2016 που θα μας μείνουν αξέχαστα!

Tο 2016 είδαμε πολλά ρούχα και αξεσουάρ στην πασαρέλα. Λίγα από αυτά όμως ξεχώρισαν, και γεμίσαν πολλές σελίδες περιοδικών μόδας και μάλλον θα μας μείνουν αξέχαστα.

Have a look:

1
Το γούνινο σακάκι του οίκου Saint Laurent

Το γούνινο σακάκι του Hedi Slimane σε σχήμα καρδιάς ❤ συμβόλιζε την αγάπη του σχεδιαστή προς το Παρίσι. Ίσως και την εκτίμηση του προς τον γαλλικό οίκο αφού ένα μήνα μετά την παρουσίαση μιας από τις καλύτερες συλλογές του, ο Hedi Slimane αποχώρησε από τον οίκο Saint Laurent.

Η γούνινη καρδούλα σακάκι εννοείται ότι ξεχώρισε στην πασαρέλα και φορέθηκε από αρκετούς διάσημους όπως η Kendall Jenner, Anna Del Russo και Rihanna.

2
H Petite Malle iPhone θήκη Louis Vuitton 

Αρχικά είδαμε στα social media μια φωτογραφία του σχεδιαστή Nicolas Ghesquière να μιλάει στο τηλέφωνο, με τη συσκευή να έχει ως θήκη τη τσάντα Petite Malle του οίκου Louis Vuitton. Τότε άρχισαν να ακούγονται οι φήμες  ότι μάλλον ο οίκος θα  λανσάρει τη Petite Malle ως θήκη κινητού! Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν όταν τα μοντέλα έκαναν πασαρέλα κρατώντας την εν λόγω θήκη.

3
To T-Shirt του οίκου Dior:

Για πρώτη φορά την καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου Dior την αναλαμβάνει γυναίκα. Έτσι η Maria Grazia Chiuri, το 2016 γίνεται η πιο ισχυρή γυναίκα της Παριζιάνικης μόδας μετά τον θάνατο της Coco Chanel. Ο οίκος Dior, που πάντοτε ήταν συνδεδεμένος με την θηλυκότητα, διέδιδε τώρα ένα φεμινιστικό μήνυμα μέσω ενός T-shirt που έγραφε “πρέπει όλοι να είμαστε φεμινιστές”.

4
Το “φωτεινό” φόρεμα του Zac Posen

Η ηθοποιός Claire Danes κέρδισε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί στο Met Gala 2016, με τη δημιουργία του Zac Posen. Το φόρεμα ήταν υπέρλαμπρο κυριολεκτικά, αφού ήταν επενδυμένο με LED φωτάκια και 30 μπαταρίες! Δε θα μπορούσε να μην χαρακτηριστεί ως το καλύτερο φόρεμα της βραδιάς αφού ταίριαζε απόλυτα με το θέμα του Gala το οποίο ήταν Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology, δηλαδή, ο άνθρωπος και η μηχανή: Η μόδα την εποχή της τεχνολογίας.

To 2017 πάντως είναι ήδη πολλά υποσχόμενο,
όσον άφορα το χώρο της μόδας! 

 


Διάβασε επίσης: Οι top 10 fashion αναζητήσεις στο Google για το 2016!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending