fbpx

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι αθλητές του 2016!

Ολοκληρώθηκε χτες η ψηφοφορία που ετοιμάσαμε σαν StudentLife Sports για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών του 2016.

Είχαμε ετοιμάσει 3 κατηγορίες: κορυφαίος Κύπριος ποδοσφαιριστής, κορυφαίος αθλητής και κορυφαία αθλήτρια.

Στην πρώτη κατηγορία, παίχτηκε πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε Πιέρο Σωτηρίου, Κωνσταντίνο Λαΐφη και Φάνο Κατελάρη!

Την μάχη κέρδισε στο νήμα ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ (30%) με τον αμυντικό της Σταντάρ Λιέγης και τον μέσο της Ομόνοιας να ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με 28%! Ο Μάριος Ηλία της ΑΕΛ κατετάγη τέταρτος με ποσοστό 13% με τον Νεόφυτο Μιχαήλ να μένει στο 1% και την τελευταία θέση.

capture-1

Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς αναδείχτηκε με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ο Απόστολος Παρέλλης. Ο δισκοβόλος μας με ποσοστό 46% υπερίσχυσε του Μίλαν Τραΐκοβιτς που έμεινε στη δεύτερη θέση με 22% των ψήφων σας. Στην τρίτη θέση συναντάμε τον Παύλο Κοντίδη με ποσοστό της τάξης του 19% με τον Κυριάκο Ιωάννου να ακολουθεί με 12%. Στο 1% και την τελευταία θέση έμεινε ο Ανδρέας Χάσικος.

capture-2

Τέλος, κορυφαία αθλήτρια για το 2016 αναδείχτηκε η Καρολίνα Πελενδρίτου με ποσοστό 45%! Η Ραμόνα Παπαϊωάννου αναδείχτηκε δεύτερη στις προτιμήσεις σας με ποσοστό 22%. Τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα κατέλαβαν η Κυριακή Κουττούκη (13%) και η Ελένη Αρτυματά (12%). Η Λεοντία Καλλένου έμεινε στην τελευταία θέση κερδίζοντας το 8% των προτιμήσεων σας.

capture-3

Το 2016 ήταν αναμφίβολα μια πολύ καλή χρονιά για τον κυπριακό αθλητισμό με αρκετές επιτυχίες και διακρίσεις στο ψηλότερο επίπεδο! Ταλέντο υπάρχει, παρόν αλλά και μέλλον στον αθλητισμό μας επίσης έτσι το μόνο που απομένει είναι να στηρίξουμε τους αθλητές μας όσο περισσότερο μπορούμε με την ευχή το 2017 να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending