fbpx

Αυτά συμβαίνουν όταν αγαπάς μια ομάδα!

Από τότε που αρχίζεις να καταλαβαίνεις λίγο τον κόσμο, έστω με την αθώα, παιδική σου ψυχή μπαίνεις στη διαδικασία να διαλέξεις ομάδα. Μια απόφαση που όσο και αν δεν το καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή θα στιγματίσει μια για πάντα τη ζωή σου! Κάθε χαρά σου, κάθε λύπη, κάθε μεγάλο γεγονός θα είναι απόλυτα συνυφασμένο με την Ομαδα!

Τα αγαπημένα σου χρώματα θα είναι εκείνα της θεότητας που διάλεξες να υπηρετείς ενώ τα πάντα θα τριγυρίζουν γύρω από το κόκκινο, το πράσινο, το μπλέ, το κίτρινο!

football-love-1

Πολύ απλό παράδειγμα: Αν είσαι πραγματικά πορωμένος οπαδός, υπάρχουν περισσότερες από 85% πιθανότητες το αυτοκίνητο που έχεις ή που ονειρεύεσαι να είναι μπογιατισμένο στα χρώματα της ομάδας ή σε κάτι κοντινό στη χειρότερη περίπτωση.

Τι σημαίνει να αγαπάς μια ομάδα; Σημαίνει ότι τα Σαβατοκυρίακα είναι οι αγαπημένες σου μέρες στη βδομάδα, σημαίνει οτι αν νικήσει η ομάδα τότε αυτόματα η Δευτέρα είναι μια πολύ ωραία μέρα ενώ αν χάσει είναι οτι χειρότερο αντιμετώπισες ποτέ στη ζωή σου!

Τι σημαίνει να αγαπάς μια ομάδα; Σημαίνει οτι οι πιο ευτυχισμένες σου στιγμές είναι εκείνες στα γήπεδα με τους Φίλους σου! Όταν πανηγυρίζεις ένα τέρμα που σου έδωσε τη νίκη στο 90′ ενός αγώνα και είσαι πάνω στις πλάτες τους, όταν νικάς σε ένα σημαντικό ντέρμπι και η μπύρα μοιάζει με νέκταρ καμώμενο κατευθείαν από τους ουρανούς, όταν πετυχαίνεις ένα άθλο συνειδητοποιώντας πως όντως η ζωή είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι!

football-love

Τι σημαίνει να αγαπάς μια ομάδα; Σημαίνει πως μια ήττα, μια αποτυχία είναι αρκετή να σου στερήσει τον ύπνο σου για μια μέρα, μια βδομάδα! Αποτυχία της ομάδας σημαίνει και δική σου αποτυχία! Το φαΐ μοιάζει άνοστο, το χαμόγελο το πιο δύσκολο πράγμα στο κόσμο και μια βόλτα στον έξω κόσμο μοιάζει με πισίνα έτοιμη ανθρωποφάγα πιράνχας έτοιμα να σε κατασπαράξουν!

Τι σημαίνει να αγαπάς μια ομάδα, καλέ μου φίλε; Σημαίνει πως οτι κι αν γίνεται εσύ σκέφτεσαι ΕΚΕΙΝΗ! Στις χαρές σου, στις λύπες σου η ομάδα είναι η λύση, η παρηγορία, η απόλαυση και εκείνο το δίωρο – τρίωρο που θα χαθείς, θα ξεχάσεις όσα σου συμβαίνουν και μετρά μόνο ΕΚΕΙΝΗ! Η μια, η μοναδική, εκείνη που διάλεξες να σε συντροφεύει (και με την σειρά σου να κάνεις τα πάντα για αυτή) και που δεν θα σε προδώσει ποτέ! Ξέρεις γιατί; Επειδή πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει η επόμενη μέρα, η δεύτερη ευκαιρία, η πιθανότητα τα πάντα να ανατραπούν σε διάστημα λίγων ημερών! Και πίστεψε με, αυτό είναι από μόνο του ένας λόγος να αγαπάς μια ομάδα!

Τι σημαίνει να αγαπάς μια ομάδα και τελειώνω, εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές και ταυτίζεσαι με τις σκέψεις μου; Με μια μόνο πρόταση να αγαπάς μια ομάδα σημαίνει ΝΑ ΖΕΙΣ! Να νιώθεις τα συναισθήματα μέσα σου να κυλάνε σαν νερό, να ταξιδεύεις από την απόλυτη ηδονή στην απόλυτη θλίψη σε διάστημα μερικών λεπτών! Και, συνοδοιπόρε μου, αυτό σημαίνει να είσαι Άνθρωπος! Να νιώθεις, να χαίρεσαι, να κλαίς και όλα αυτά εξαιτίας μιας φανέλας, ενός εμβλήματος στην καρδία, ενός χρώματος!

ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ!

Δες επίσης: Οι 5 ταινίες για ποδόσφαιρο που πρέπει να δεις! (videos)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending