fbpx

Τα αγαπημένα ρούχα, καλλυντικά και πολλά άλλα από το 2016!

Ελπίζω να περάσατε τέλεια αυτές τις γιορτινές μέρες και εύχομαι το νέο έτος να είναι ένας υπέροχος χρόνος, γεμάτος υγεία και αγάπη, που θα μας μείνει αξέχαστος.?

Δε θα μπορούσα να μη μιλήσω για τα αγαπημένα μου από το 2016. Φυσικά και οι στιγμές, οι αναμνήσεις και οι άνθρωποι που έκαναν το 2016 μου ξεχωριστό δεν μπορούν να περιληφθούν στο συγκεκριμένο άρθρο. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσω για πιο χειροπιαστά πράγματα όπως τα ρούχα, τα παπούτσια, τα καλλυντικά και πολλά άλλα που ξεχώρισα μέσα στο 2016.

Πάμε να τα δούμε:

1
Παπούτσια

Είναι τα πιο τέλεια sneakers σε χακί χρώμα. Συνδυάζονται με όλα, είναι άνετα και στυλάτα και σίγουρα κατέχουν επάξια μία θέση στα αγαπημένα μου, από τη χρονιά που μας πέρασε.

Βρες τα εδώ!

2
Φούστα με embroidery 

Μια πιο fun εκδοχή της κλασσικής μαύρης mini φούστας, είναι η φούστα που αγόρασα από το H&M, η οποία έχει αυτά τα embroidered λουλούδια που όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι τάση.

Βρες την εδώ

3
Γκρίζα ζακέτα 

Μετατρέπει κάθε απλό outfit σε ένα πολύ εντυπωσιακό look. Την είδατε στο τελευταίο μου outfit post και είναι σίγουρα ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί με τα πάντα.

Βρες την εδώ!

4
Morphe 35O palette

Το πιο τέλειο δώρο γενεθλίων που πήρα, ήταν αυτή η υπέροχη παλέττα. Με αυτήν, μπορείς να δημιουργήσεις κάθε makeup look, από το πιο απλό και καθημερινό μέχρι το πιο εντυπωσιακό βραδινό.

Βρες την εδώ!

5
Lip liner στην απόχρωση Red Diva (024)

Το φοράω από μόνο του χωρίς καν να χρειάζεται να βάλω κοκκινάδι από πάνω. Είναι ένα lip liner με το πιο τέλειο έντονο κόκκινο χρώμα, με matte τελείωμα και διαρκεί παάραααα πολλές ώρεεες!

Βρες το εδώ!

6
The Balm, Bahama Mama Bronzer

Είναι το bronzer που χρησιμοποιώ συ-νέ-χει-α και προφανώς δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το άρθρο. Δεν είναι ούτε πολύ πορτοκαλί ούτε πολύ ροζ και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις!

Βρες το εδώ!

 

Διάφορα άλλα αγαπημένα μου από το 2016:

Αγαπημένο άρωμα: Yves Saint Laurent, Mon Paris

Αγαπημένο προϊόν μαλλιών: L’Oréal Paris, Elvive Extraordinary Oil

Aγαπημένη τάση στη μόδα: Τα bell-sleeves

Αγαπημένο τραγούδι:24 K Magic, Bruno Mars

Αγαπημένη σειρά: Scandal

Αγαπημένo quote: “Distance gives us a reason to love harder”❤️

 

Καλή χρονιά σε όλους!

 


Διάβασε επίσης: Outfit της εβδομάδας: Ντύσου ζεστά και στυλάτα με τη μέθοδο του layering!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending