fbpx

Τα 5 standard πράγματα που κάμνουμε (ή βλέπουμε) όποτε πάμε στα χιόνια!

Όπως όλοι το νιώσαμε, η Κύπρος μας τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην… κατάψυξη.

Ούλλοι λαλούμε: “εν ψόφος αφού εσσιόνισε στο Τρόοδος“, έτσι θυμούμαστεν ούλλοι να πάμε βουνό τζιαι σε κάτι ξεχασμένα χωρκούθκια τζιαμέ γυρώ στο Τρόοδος.

Όμως σαν κλασικοί Κυπραίοι, πιστεύκω ότι ακόμα τζιαι τούτο κάμουμεν το με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.

Τι εν να δούμε ή εν να κάμουμε;

 

1
Πιάνουμε τα διπλοκάμπινα:

Έχουμεν δεν έχουμεν διπλοκάμπινο, άμαν εν να πάμε στα σσιόνια γυρεύκουμε παππού, θείο, δεύτερα ανίψια, γείτονες που να έχουν διπλοκάμπινο μπας τζιαι δώκουν μας το να φκούμε τζιει πάνω. Αφού τα δικά μας αυτοκίνητα εν χαμηλά τζιαι εν παν σσιόνια.

Σαν να τζιαι εν μπορούμε να βάλουμε αλυσίδες – αλλά εξίασα, εν ακριβές!

2
Τζίζι-μίζι:

Φορτωμένη πάνω στο διπλοκάμπινο είναι standard η φουκού. Δεν γίνεται πιστεύκω βουνά χωρίς σούβλα. Αν δεν βολεύκει να την άψουμε κάτω που κανένα δεντρό, σίουρα κάπου εκλείσαμε να μείνουμε ή σε κάνενα εξωχικό κανενού φίλου για να ψήσουμε!

3
Χιόνι… take-away:

Στο κατέβασμα, φορτωμένο πάλε το διπλοκάμπινο με σσιόνι να πάρουμε τζιαι έσσω για ενθύμιο τζιαι να το δει τζιαι η γειτόνισσα! Εν σσιόνι μάνα μου, εν να λιώσει!!

Παραδεχτείτε το ούλλοι. Είδαμε τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα να φεύκουν που το Τρόοδος έτσι!

4
Selfie με το σσιόνι:

Δεν υπάρχει Κυπραίος που τα 40 τζιαι κάτω που εν να πάει στα σσιόνια τζιαι να μεν φκάλει Selfie με φόντο τα σσιόνια. Αν δεν έβρει κανέναν έτοιμο χιονάνθρωπο να φωτογραφηθούν μαζί, εν να βάλει κανένα που την παρέα να σύρνει σσιόνι για να φκάλει την τέλεια φωτογραφία για το Instagram!

5
Εκδρομή στα χιόνια:

Δεν υπάρχει περίπτωση να σσιονίσει τζιαι να μεν θυμηθούν ούλλα τα πανεπιστήμια τζιαι οι οργανωμένες νεολαίες να γεμώσουν με λεωφορεία τα Parking του Τροόδους. Τζιαι εν κανεί κανονίζουν τα τζιαι παν ούλλοι την ίδια μέρα τζιαι γίνεται χαμός!

Εσύ τι έκαμες που τα πιο πάνω;

 

Δες επίσης: Όταν η “κρυάδα” χτύπησε τη… ζεστή μας Κύπρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending