fbpx

Θέλεις να κάμνεις συλλογή που παίχτες αλλά ντρέπεσαι γιατί εμεγάλωσες;

Αν έζησες την παιδική σου ηλικία στα 90s σίουρα ξέρεις τι είναι οι παίχτες, πώς επαίζουνταν τζιαι πόσο δύσκολο ήταν να αποκτήσεις κάποιους.

Είμαι σίουρος ότι πολλοί που εσάς θέλετε να κάμνετε συλλογή με παίχτες αλλά εν μπορείτε γιατί ντρέπεστε να πάτε στο περίπτερο τζιαι να αγοράσετε παίχτες. Ε λοιπόν έχω σας την τέλεια λύση!

Η εταιρεία Topps και η UEFA κατέληξαν σε μια εκπληκτική ιδέα αφού εκτός του βιβλίου και των παιχτών που έχουν στα γνωστά μας φακελάκια, πλέον μπορείς να παίζεις τζιαι online! Τι εννοώ;

Ο χρήστης μπορεί να μεταβεί στο uclstickers.topps.co.uk να κάμει νέο λογαριασμό, ή να συνδεθεί με το Facebook του όπως έκανα και ο ίδιος, τζιαι να μαζεύκει παίχτες online. Κάθε 4 ώρες οι χρήστες έχουν ένα δωρεάν ‘φακελάκι’ με παίχτες ενώ μπορείς να κάμεις διάφορες ανταλλαγές καρτών με άτομα από όλο τον κόσμο. Επίσης κάθε φορά που βρίσκεις κάποιο νέο παίχτη κερδίζεις εικονικά coins για να μπορείς μετά να αγοράσεις άλλο φακελάκι.

Amazon.co.uk
Amazon.co.uk

Τέλος, αν είσαι μερακλής τζιαι θα αγοράσεις τζιαι το βιβλιαρούι, στα αυτοκόλλητα που θα παίρνεις από το περίπτερο, έχουν πίσω κωδικούς τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις online για να πιάσεις παίχτες αλλά τζιαι να μπεις σε άλλους διαγωνισμούς!

Εν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ήδη ενθουσιάστηκα τζιαι είμαι πολλά κοντά στο να κλείσω το βιβλιαρούι μου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending