fbpx

Το πρόσωπο για τη νέα μάσκαρα της Maybelline είναι άντρας!

Ξεπερνώντας τα ταμπού που θέλουν μόνο γυναίκες να πρωταγωνιστούν στις διαφημίσεις καλλυντικών, η Maybelline προσέλαβε για πρώτη φόρα έναν άντρα για να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια νέας μασκαράς.

Ο λόγος για τον Manny Gutierrez, ο οποίος έχει γίνει πολύ γνωστός στα social media εξαιτίας των make up tutorials που ανεβάζει στο YouTube. Μετρώντας 3 εκατομμύρια followers στο Instagram (mannymua733) και περίπου 2.2 στο YouTube (channel: Manny Mua), o Manny Gutierrez θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους influencers στο χώρο της ομορφιάς. Έτσι λοιπόν μαζί με την blogger Shayla, επιλέχθηκαν ως πρωταγωνιστές για την  καμπάνια της νέας μάσκαρας The Colossal  Big Shot Mascara.

Η διαφήμιση της Maybelline: 

manny-shayla-1b

Η Maybelline είναι η δεύτερη εταιρεία καλλυντικών που επιλέγει άντρα για την διαφημιστική της  καμπάνια, τον περασμένο Οκτώβριο η εταιρεία CoverGirl επέλεξε τον μόλις 17 χρόνων James Charles για την καμπάνια της.

Κι όπως δείχνουν τα πράγματα κατάφερε να κάνει κι άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της αλλάζοντας τα μέχρι πρότινως δεδομένα που είχαμε για τον χώρο της ομορφιάς.

Έτσι ο Manny Gutierrez με το σλογκάν ” lash like a boss”, προκάλει οποιοδήποτε ανεξαρτήτως φύλου να δοκιμάσει το νέο προϊόν της Maybelline!

 


Διάβασε επίσης: Η αγαπημένη μάσκαρα των make-up artists σε απίστευτα οικονομική τιμή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending