fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό best looks θα σας παρουσιάσω πιο casual outfits για εσάς που θέλετε να είστε stylish και στις καθημερινές σας βόλτες! Τα άτομα που επέλεξα για σήμερα μου έκαναν click από την πρώτη στιγμή που είδα τη φωτογραφία τους!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! ? Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

1
Λένα Αδάμου 

A photo posted by Lena Adamou (@lenadamou) on

Η Λένα φόρεσε ένα πολύ ωραίο σετ φόρμες σε μια ιδιαίτερη απόχρωση του ροζ που μου αρέσει πολύ. Λάτρεψα τις συγκεκριμένες φόρμες από την αρχή αφού σε κάνουν να νιώθεις άνετα όταν τις φοράς, αλλά ταυτόχρονα σου δίνουν και πολύ στυλ! Τα άσπρα sneakers της ταίριαξαν απόλυτα με το sporty look που δημιούργησε! Η crossbody μαύρη τσάντα της παρόλο που είναι λίγο πιο “επίσημη” συνδυάστηκε πολύ ωραία με το outfit της!

A photo posted by BLOCK22 (@block22boutique) on

Ο Νίκος έκανε τον απόλυτο συνδυασμό και δεν είναι η πρώτη φορά! Συνδύασε πολύ ωραία το γκρίζο longline sweater του με το παντελόνι του σε πιο σκούρη απόχρωση του γκρίζου. Ταίριαξε τέλεια με τα adidas αθλητικά του. Το ρολόι και τα μαύρα βραχιόλια στο χέρι του είναι αυτά που ολοκλήρωσαν το outfit του! Ιδανικό outfit για τις καθημερινές σου βόλτες!

Ένα πολύ ωραίο outfit από την Georgina, στο οποίο συνδύασε το μαύρο top της με τα embroidered jeans της και δημιούργησε ένα πιο casual look! Τα άσπρα sneakers της ήταν η καταλληλότερη επιλογή για το συγκεκριμένο outfit! To french braid της, έκανε το outfit της ακόμα πιο χαριτωμένο! Η κόκκινη clutch bag της φώτισε και ολοκλήρωσε το όλο outfit της!Βέβαια αν προσέξετε όλα τα outfits της Georgina στο δικό της blog, θα παρατηρήσετε ότι σε όλα ότι είναι πολύ cute οι συνδυασμοί που κάνει!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending