fbpx

Γιατί φέτος τραγουδήσαμε “κι είμαστε ακόμα ζωντανοί” παρά “πάει ο παλιός ο χρόνος”;

Το 2016 αναμφισβήτητα κατέχει επάξια τον τίτλο του πιο κάχτου χρόνου αφού πριν προλάβουμε να πούμε ”όι ρε πελλέ, μα επέθανε τζιείνος;” συνεχίζαμε και λέγαμε ”μα και τούτος;”.

Κάπου καταλήξαμε να τραγουδούμε όλοι μαζί η ώρα 12 που άλλαζε ο χρόνος  το αγαπημένο τραγούδι ”και είμαστε ακόμα ζωντανοί…” αφού το περιβόητο ”πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά… ” απλά δεν κολλά… Να γιορτάσουμε τι;

Δες μαζεμένες οι 5 πιο τραγικές απώλειες που είμαι σίουρη ότι και εσύ έχεις σχολιάσει στο facebook είτε με ένα ‘RIP’ είτε με ένα ‘cover’ από τα τραγούδια του ατόμου εκείνου.

 

1
 ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Ο Παντελής εν ένας που τζείνους τους τραγουδιστές που ενώ έχει πεθάνει, τα τραγούδια του συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να μας κρατούν συντροφιά στα ξενύχτια μας, στους χωρισμούς μας και γενικά σε μια στιγμή μας που θέλουμε να κόψουμε λίγο φλέβα και να καψουρευτούμε.

Θυμάμαι πολλά χαρακτηριστικά το τραγούδι ‘Πίνω από εκεί ψηλά για εσένα‘ που περιγράφει σχεδόν τέλεια τον τρόπο που έχει ΄φύγει΄ για εκεί ψηλά. Σε τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου 2016 είχει αφήσει την τελευταία του πνοή, αλλά ευτυχώς μας έχει αφήσει μια απίστευτη μουσική περιουσία.

2
ALAN RICKMAN

Φαντάζομαι ότι μετά την είδηση θανάτου αυτού του ηθοποιού, πολλοί θαυμαστές του Harry Potter θα είναι στα πατώματα και θα καταριούνται το 2016. Όντως ο Alan Rickman έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία του θρυλικού μάγου. Δυστυχώς πέθανε σε ηλικία 69 χρόνων μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

3
PRINCE

Ένας εκκεντρικός θρύλος της ροκ μουσικής σκηνής είναι ένα ακόμη θύμα του 2016. Πολλά ήταν τα προβλήματα υγείας του που ήταν η αιτία για την ‘μοβ βροχή’ να σταματήσει στα 57 του χρόνια ζωής.

4
DAVID BOWIE

Ακόμη πιο φτωχική η ροκ και ποπ σκηνή μετά τον θάνατο του έπειτα από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο. Η τρέλα που κουβαλούσε του χάρισε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά πολλών ροκ ατόμων. Η συνεργασία του με τους Queen στο ”Under pressure” και το ”Let’s Dance” θα μείνουν στην ιστορία.

5
GEORGE MICHAEL

Πόσοι από εμάς έχουμε ερωτευτεί με το περιβόητο ”Careless whisper” που ακόμη και τώρα παίζεται σε πολλούς γάμους; Ο γνωστός αυτός τραγουδιστής που είχε αίμα με κυπριακό στοιχείο (το πραγματικό του όνομα ήταν Γεώργιος Κυριάκου Παναγιώτου) μας άφησε την μέρα Χριστουγέννων έπειτα από καρδιακό περιστατικό στα 53 του χρόνια.

Ας αγοράσουμε λοιπόν όλοι από ένα κάχτο για να θυμόμαστε το 2016. Έχουμε ξεμείνει από πραγματικούς σταρ και είναι γεγονός. Γι’ αυτό βαστάτε γερά…

Tο 2017 έχει μπει – ας μην μας βγει ξινός χρόνος!

Δες επίσης: 5 αγαπημένα μας διάσημα πρόσωπα που έφυγαν το 2016!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending