fbpx

Πώς θα ήταν 4 γνωστές ξένες σειρές γυρισμένες σε… κυπριακό style;

Φαντάστου την αγαπημένη σου ξένη σειρά στην κυπριακή διάλεκτο τζιαι κυπριακούς χαρακτήρες. Αδύνατο ή απίθανο λες, έννεν; Και όμως όχι!

Τι θα γινόταν αν 4 γνωστές σειρές του εξωτερικού, γυρίζονταν στην Κύπρο με κυπριακή μορφή; Μπορείς να φανταστείς;

Πάμε να τις δούμε μαζί:

 

1
Οι τύποι “πού σου νεύκω, πού πάεις;”:

Επνευσμένο από το “Lost“, Εν να επαρακολουθούσουμε μια παρέα Κυπραίων, που είχαν προγραμματισμένες διακοπές σε ένα νησί της Ελλάδας, αλλά που το πολύ ποτό εβρεθήκαν σε ένα έρημο νησί.

Βέβαια και δεν θα τους κόψει, αφού ο καθένας που την παρέα είναι στον κόσμο του! Εν να ανησυχήσουν μόλις λύψει το ουίσκι τζιαι έρτουν στα σύγκαλα τους!

2
“Οι ψεύτισσες”:

Επνευσμένο από το “Pretty Little Liars“, σε τούτην την σειρά θα δούμε μια παρέα που Κυπραίες, που θα αποτελείται από 5 κορούες που η μια θα τσακκωθεί με τις άλλες 4, επειδή έτσι θέλει!

Θα στέλνει μηνύματα στην κάθε μια ξεχωριστά τζιαι θα λαλεί τα μυστικά των άλλων κορούων που έθαφκε η μια την άλλη… Στο τέλος του μηνύματος θα βάλλει το γράμμα Β από το bitch, επειδή έτσι θα την κάμει να φένεται πιο… άγρια!

3
“Oι παρέες” :

Εμπνευσμένο από το “Friends”, στη σειρά αυτή θα δούμε μια ξεσαλωμένη γενικά παρέα Κυπραίων, που ο ένας πιάνει σχέση με την αρφή του παρέα του.

Εν γενικά που την παρέα που κάθεται στο cafe τζιαι συγχίζεσαι με τις σχέσεις που παίζουν. Είναι που τζιείνες τις παρεές που κυκλοφορούν μαζί συνέχεια τζιαι αν δεις μες το Facebook ότι λείπει ένας που μες το check-in, φκάλλεις συμπέρασμα ότι εμαλλώσαν!

4
“Τα παλιόπαιδα”:

Αυτή η σειρά είναι αφιερωμένη σε μια ομάδα παλιόπαιδων που ούλλοι έχουμε μες στην γειτονιά μας! Ναι, σωστά εκατάλαβες, τζιείνοι οι μιτσιοί που ρέσσουν με τις πιο θορυβώδεις μοτορούες που ακουύνται όπως τα μουγιούθκια μες στα αυτιά σου το καλοκαίρι.

Επίσης, εν μια ομάδα χωρκανών σου που εν τσακκωμένοι για ένα λόγο που μόνο τζιείνοι ξέρουν! Let the mystery be!

Αν υπήρχαν τούτες οι σειρές εσύ ποια θα επροτιμούσες;

 

Δες επίσης: Πώς θα ήταν 5 γνωστές ταινίες σε… κυπριακό version;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending