fbpx

5 άκυρες δικαιολογίες που θα πεις για να αποφύγεις κάποιον!

Πολλοί είχαμε μια στιγμή που εθέλαμε να αποφύγουμε κάποιον απρόσκλητο «φίλο», συγγενή ή ακόμα τζιαι κατάσταση.

Μάλλον εδημιούργησες κι εσύ πράματα τζιαι καταστάσεις με τέτοιον ακραίο τρόπο, που αρκετά συχνά εκαταλήγαν σε…. μπάχαλο!

Ποιες είναι οι πιο κοινές και τραγικές δικαιολογίες που λέμε;

1
Η αναγκαία δικαιολογία

Λαλείς:Ρε φίλε έκατσεν το λάστιχο μου εν θα τα καταφέρω να έρτω στον Μάριο. Δώκε σσιερετίσματα. Τζιαι το καλοτζιαιρι που να ‘ρτει πίσω που Αγγλία, κανονίζουμε καφέ” (Αν κανονίσετε σφύρα μου!)

2
Η δικαιολογία “πατάτα”!

Λαλείς:Ελα ρε, εν να φκουν οι γονιοί μου τζιαι εν να πρέπει να προσέχω τον μιτσή”. (Extra mistake: Ακούεται που πίσω η παουρκά της μάνας σου!)

3
Η δικαιολογία του party animal!

Λαλείς:Έλα μόλις ελούθηκα τζιαι έβαλα πυτζάμες… Άκυρο τελικά, πάμε άλλη μέρα για μπιρίμπα” (τζιείν’ την ώρα ταυτόχρονα, βάλλεις άρωμα-κολώνια και φεύκεις με τα καλά σου για το club!)

4
Δικαιολογία «Πάμε Πακέτο»

Image result for κολυμβήθρα
vaftisia.wordpress.com

Λαλείς: “Εν θα τα καταφέρω να ‘ρτω πόψε. Εν να πάω στον θείο μου το Νίκο για τραπέζι” (Ο θείος Νίκος λείπει στην Αγγλία, ήρτεν τελευταία φορά στη βάφτιση της αρφής μου… Πού τον εθυμήθηκα για δικαιολογία;; )

5
Δικαιολογία “ο Θάνατος σου, η Ζωή Μου”!

Τελευταία και ίσως και η πιο συχνή δικαιολογία! Πίνεις τον καφέ σου το απόγευμα χαλαρά, αλλά τη νύχτα ως διά μαγείας αρπάσεις μιαν «ίωση της εποχής».

Υπάρχει και η περίπτωση να έχεις όντως κολλήσει κάποια γρίπη, αλλά αν έχεις φορτωμένο ιστορικό δικαιολογιών, πιθανόν να μην σε πάρουν και τόσο σοβαρά!  Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο, να μην σου πουν περαστικά, αλλά να σε αρχίσουν και στο δούλεμα!

Κάποια στιγμή τις χρειάστηκες και εσύ μην το αρνείσαι! Το λαφαζανιό εν το εθνικό μας σπορ όταν θέλουμε… Ή μήπως όχι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending