fbpx

Travel Guide: 10 + 2 μοναδικά εστιατόρια και καφετέριες στο Παρίσι

Δε μιλάω για το Παρίσι πρώτη φορά. Αν δεν είσαι fan των αξιοθέατων και είσαι λάτρης του ωραίου καφέ και του νόστιμου φαγητού μπορείς να ακολουθήσεις το σημερινό post!

Η πόλη του φωτός, η πόλη του θεσπέσιου κρασιού, η πόλη των ονείρων και της τέχνης! Σε πρόσφατή μου επίσκεψη κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και έχοντας δίπλα μου τον καλύτερο ξεναγό, τον αδερφό μου, του οποίου το Παρίσι έχει γίνει η δεύτερη του πόλη (?), γνώρισα υπέροχα πράγματα τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας!

Δες 12 καφεστιατόρια που πρέπει να επισκεφθείς (σου εύχομαι σύντομα!):

1
Big Mamma

Θα φας νοστιμότατο καλτσόνε και πίτσες, αλλά το καλύτερο είναι ότι θα χορτάσεις από νουτέλα για τον επόμενο χρόνο -τουλάχιστον. Παράγγειλε πίτσα με νουτέλα και θα με θυμηθείς!

2
Big Love Caffe

Ανήκει στην ίδια αλυσίδα με το Big Mamma, αλλά εδώ θα φας το πιο ωραίο brunch ever! Σημειώστε ότι περιμέναμε έξω σε αναμονή για περίπου μία ώρα. Άξιζε το κάθε λεπτό όμως, believe me!

3
Caffe de Flore

Μία από τις πιο παλιές καφετέριες του Παρισιού, στην οποία θα απολαύσεις την πιο ωραία ζεστή σοκολάτα, σε πολύ κλασσικό παριζιάνικο mood.

4
Marcel et Clementine

Δύο ποτήρια λευκό κρασί σε ένα κλασικό cozy μπρασερί για ένα διάλειμμα στη μέση της ημέρας είναι ό,τι πρέπει!

5
Jardin du Luxembourg

Δεν είναι ούτε καφετέρια, ούτε εστιατόριο, αλλά προτείνω να πάρεις καφέ στο χέρι και να καθίσεις σε μια από τις πράσινες καρέκλες των κήπων του Λουξεμβούργου για να απολαύσεις ηρεμία και ομορφιές!

6
Merci

Καφετέρια, βιβλιοθήκη, κατάστημα με όλων των ειδών τα λουλούδια. Ένας μοναδικός συνδυασμός για χαλάρωση. Εδώ προτείνω να παραγγείλεις λεμονάδα με μέντα και τζίντζερ για να ξεδιψάσεις!

7
Hardware Société

Εδώ θα απολαύσεις ωραίο καφέ και brunch στα στενά δρομάκια της γραφικής και ρομαντικής Μοντμάρτης!

8
Paname Brewing Company

Εσπρέσσο και φρέσκα donuts με θέα τον ποταμό! Θέλεις κάτι άλλο;

9
Le pavillon des canaux 

Μετά από τον καφέ στο Paname πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς δίπλα το Le Pavillon des canaux. Είναι ένα μεγάλο σπίτι και μπορείς να απολαύσεις κρασί σε κυριολεκτικά κάθε δωμάτιο ενός σπιτιού (βλ.μπάνιο)!

10
La Penderie

Εάν ψάνεις αυθεντική γαλλική κουζίνα το la penderie σου προσφέρει νόστιμα πιάτα καθημερινά! Εγώ δοκίμασα γεμιστό κοτόπουλο και ήταν φανταστικό!

11
Iolanda Cafe

Το καλύτερο κρουασάν στο Παρίσι θα βρεις σε αυτή την καφετέρια η οποία βρίσκεται πολύ πολύ κοντά στον Πύργο του Άιφελ!

12
Brasier des ternes

Last but not least: Εάν είσαι λάτρης του τυριού και του ωραίου κρασιού πρέπει να πας εδώ! Γίνεσαι ψήστης του φαγητού σου, λιώνοντας τυριά και ψήνοντας πεντανόστιμο κρέας σε ατομική φωτιά δίπλα σου!

Αξίζει να το επισκεφθείς σίγουρα!


Δες επίσης: 5+1 λόγοι που οι χειμερινές διακοπές στη Βόρεια Λαπωνία είναι μαγευτικές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending