fbpx

5 καταστάσεις που ζούμε με όποιον “τα ξέρει όλα”!

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων, είναι ότι μπορούν να δημιουργήσουν συζητήσεις με δομή και νόημα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δημιουργηθούν αυτές οι συζητήσεις όμως, είναι να γίνονται μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ατόμων, όπου η αύξηση των συμμετεχόντων αυξάνει ανάλογα και την πιθανότητα να εμπεριέχεται στα άτομα αυτά κι ένας… ξερόλας.

Αυτός δηλαδή που έχει άποψη για όλα, ανά πάσα στιγμή και είναι έτοιμος να την εκφέρει, είτε τον ρωτήσεις, είτε όχι. Αρκεί μόνο να εκφέρεις τη δική σου άποψη, η οποία, φυσικά, είναι παντελώς λάθος και κυρίως ατεκμηρίωτη, έστω κι αν έχεις φέρει τα πλέον τρανταχτά επιχειρήματα για να τη στηρίξεις.

Αυτός θα γκρεμίσει κάθε λογική στη συζήτηση, απλά γιατί “δεν μπορείς να του απαγορεύσεις να πει τη γνώμη του“. Εκεί, όμως, που γίνεται εκνευριστικός, είναι στα πλέον σοβαρά ζητήματα της παρέας (και της ανθρωπότητας), που απλά θα καταφέρει να μπερδέψει τους πάντες, όταν θα διαφωνήσει συμφωνόντας!

Ας δούμε μερικά τέτοια ζητήματα:

 

1
Κυπριακό

Το κυπριακό αποτελεί ένα από τα λατρεμένα θέματα του ξερόλα μας, που θα “στείλει” τους πάντες! Διαφωνεί με τους “θέλοντες λύση” γιατί “οι Τ/Κύπριοι είναι φερέφωνα της Τουρκίας”, ενώ διαφωνεί και με τους “μη θέλοντες λύση”, γιατί “οι Τ/Κύπριοι είναι αδέλφια μας και θα τα βρούμε”!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το παλεύει μεν για λύση, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πίσω από αυτό. Τα επιχειρήματα που μπορεί να βρει για να διαφωνήσει μαζί σου, είναι αμέτρητα!

2
Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι η λατρεία του ξερόλα! Έχει κάνει “διατριβή” πάνω του, ενώ έχει δημιουργήσει ξεχωριστό είδος σε αυτό τον τομέα, με την επιστημονική ονομασία “Proponitix kanapeditix“.

Το είδος αυτό απαντάται συχνά σε καθιστικά σπιτιών, cafe, pubs και κερκίδες γηπέδων, καταναλώνοντας πίτσες, ξηρούς καρπούς και πολλές μπύρες. Συνηθίζει να βρίζει τους παίκτες σε κάθε τέρμα που δέχεται η ομάδα του και τους διαιτητές για κάθε αρνητική – για την ομάδα του – απόφαση τους, να καμαρώνει τους παίκτες της ομάδας του – που πριν 3 λεπτά έβριζε – για το τέρμα που έβαλαν στην αντίπαλη ομάδα, εκτός κι αν είναι πέναλτυ ή offside.

Φυσικά έχει εξήγηση για τα πάντα: από το πέναλτυ που δεν ήταν μέχρι το φάουλ που δεν χρεώθηκε και τον παίκτη που έπρεπε να γίνει αλλαγή αλλά δεν…

3
Πολιτική (γενικότερα)

Η πολιτική δεν αφορά μόνο το κυπριακό, κι ο φίλος μας το γνωρίζει αρκετά καλά – τι είπαμε; Δεν είπαμε ότι τα ξέρει όλα; Η Ρωσία θα έρθει να μας σώσει, αλλά τελικά το ξανθό γένος μπορεί να είναι ο Ντόναλτ με τη Μελάνια. Ο “Ομπάμιας” ευτυχώς που έφυγε, πριν γίνει νέος Μπους, αλλά είναι έγχρωμος, και πολύ καλύτερος απ’ αυτόν, όμως είναι και η Χίλαρι στη μέση, που κατά τ’ άλλα είναι γυναίκα και… ΑΑΑ!!!

4
Προσφυγικό

Αυτό το ζήτημα πονάει την Κύπρο. Και για τον πλανήτη ολόκληρο. Από πολλές σκοπιές. Ο ξερόλας μας όμως δεν μπορεί να εμποδιστεί από το να βλέπει μόνο άνδρες πρόσφυγες που προσπαθούν να μπουν στην Ευρώπη για να εξαπλώσουν τους σκοπούς του ΙΣΙΣ και γυναίκες στρατιώτες να μένουν πίσω για να πολεμήσουν εναντίων του, ενώ παράλληλα, παρακολουθώντας μόνο Ευρωπαϊκές πηγές, να κλαίγεται ότι το όλο προσφυγικό θίγει μόνο την Ευρώπη κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο!

5
Οικονομική κρίση

Οικονομική κρίση δεν υπάρχει (κατ’ αυτόν). Όλα αυτά είναι απλά ένα σχέδιο των κυβερνήσεων και δη των μεγάλων δυνάμεων, για να μας πάρουν όλα τα λεφτά, να τα δώσουν στους πλούσιους, να τους πλουτίσουν κι άλλο κι εμείς να κοιταζόμαστε ο ένας με τον άλλο μέσα στις σπηλιές και να τρώμε πέτρες (παύση για ειρωνεία). Όταν τα ξέρεις όλα σωστά, είσαι ασυγκράτητος!

6
Last but not least: Θεωρίες συνομωσίας

Ακόμα και να έχετε ραντεβού να βγείτε και να κάνεις το γνωστό λάθος να τον στήσεις, θα σου βρει τέτοιες θεωρίες, από τις εταιρείες ειδών υγιεινής που τα φτιάχνουν με τέτοιο τρόπο που δεν θέλεις να βγεις, μέχρι τις εταιρείες αυτοκινήτων που έχουν βαλθεί να πνίξουν τον πλανήτη και τις αλυσίδες καφέ (μια και δεν ανέχεται κυρίωςτα μικρά καφέ τύπου καφενείο, γιατί τα θεωρεί χίπστερ – μην τον ρωτήσεις γιατί) που πάνε και φτιάχνουν τα καταστήματα τους στα πιο απομακρυσμένα σημεία, για να φθείρεις περισσότερο το αυτοκίνητο σου στο δρόμο και να χρειάζεσαι και περισσότερη βενζίνη!

Άρα να κερδίζουν ΚΑΙ οι αλυσίδες πετρελαίου, για να μην αναφέρω και τις πετρελαιο-παραγωγές χώρες, άρα την Αμερική, άρα τους φονιάδες των λαών! Ορίστε! Άργησες στην έξοδο σας, είσαι φονιάς των λαών!

Φίλε που τα ξέρεις όλα, δες το πιο πάνω βιντεο – λίστα και τα ξαναλέμε. Δεν θα μας τρελάνεις εσύ!

Υ.Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική.

Εσύ έτυχε ποτέ να γνωρίσεις έναν τέτοιο τύπο;

 

Δες επίσης: Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε όλοι όταν μιλάμε ή γράφουμε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending